Povestea de iubire dintre Florin Piersic și Angela Similea

2-3-angela_similea_florin_piersic_69_7f420b3593Angela Similea l-a iubit pe Florin Piersic de-a lungul a două căsnicii, însă actorul nu şi-a părăsit soţia, pentru ea, potrivit click.ro.

separator

Înaltă şi foarte frumoasă, cu o voce profundă, sex simbolul anilor 80, nu avea cum să nu fie observată de Florin Piersic. Spectacolele îi aduceau pe aceeaşi scenă, iar de aici până la o poveste de dragoste nu a fost decât un pas.

La începutul anilor 80, Florin Piersic şi Angela Similea formau un cuplu atât pe scenă, cât şi în afara ei, deşi nicunul dintre ei nu era singur. Angela Similea era la a doua căsnicie, cu olandezul Jan Hilgen, iar Florin Piersic cu actriţa Anna Szeleş. Idila dintre ei a fost ascunsă o vreme de apropiaţi, însă atracţia dintre ei era atât de mare încât era greu de ţinut în secret.

5 2051526611_eca5b7f5a7_o_thumb angela-similea-i-florin-piersic-o-mare-poveste-de-dragoste-44842

“Nu pot ascunde ce ştie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, mărturisea sincer Angela Similea mulţi ani mai târziu.

imagesPentru Angela Similea, Florin Piersic a fost marea dragoste. Era irezistibil pentru ea, iar doi dintre foştii ei soţi au ştiut acest lucru. Olandezul Jan Hilgen şi chitaristul Sorin Movileanu, tatăl singurului copil al artistei, au ştiut că în căsnicia lor cu Angela Similea a existat o a treia persoană: Florin Piersic.

După 1990, Angela Similea s-a întors la Victor Surdu. Florin Piersic este şi el căsătorit de 10 ani cu Anna Torkiev. Mai păstrează și acum o relaţie de prietenie cu fosta lui soţie Anna Szeles, stabilită de ai buni în Ungaria.

Konstantin Habenski așa cum nu l-ai văzut până acum! Foto+Video
Articolul anterior
Și tanti Ludmila a devenit bunică!!!
Articolul următor
Alte articole interesante