Povestea din spatele imaginii cu pompierul care ține un copil în brațe, după un accident

O imagine surprinsă după un accident de mașină, în urmă cu două zile, în Chattanooga, statul american Tennessee, a devenit virală pe internet. În fotografia care a făcut înconjurul Internetului, un pompier sosit la fața locului găsește timpul și răbdarea de a aduce liniștea unui copil traumatizat de cele întâmplate.

separator

O fetiță, care plângea isteric, pune capul pe pieptul salvatorului și adoarme imediat. Cu calmul și grija sa, omul a reușit să-i aducă în doar câteva secunde pacea, câștigând admirația și respectul tuturor.

Pompierul Chris Blazek a fost printre cei care au intervenit după un accident de mașină. Ajuns la locul accidentului, Blazek a găsit o mamă ”panicată”, însărcinată, care avea deja dureri de abdominale și de spate, și pe cei trei copii ai ei, toți mai mici de 7 ani.

”Fetele mai mari erau bine, dar bebelușul plângea în hohote”, a declarat Blazek.

”Așa că am scos-o din mașină, am examinat-o din punct de vedere fizic, să mă asigur că era bine. Imediat a pus capul pe umărul meu”, își amintește pompierul.

Când a realizat că deja situația era sub control, colegii săi, pompierii, ocupându-se de tot, Blazek a decis să-i acorde micuței din brațe câteva minute de liniște. ”A adormit în brațele mele”, povestește el. În tot acest timp, mama a fost dusă la spital, iar Blazek a rămas să aibă grijă de copii.

”Momente ca acestea îmi amintesc de ce fac această meserie”, a exclamat pompierul.

sursa

7 sfaturi utile pentru a scăpa rapid de burta inestetică
Articolul anterior
Brandul pentru bărbați „Viggo Moldova” a împlinit doi ani! Vezi cum a fost la eveniment și cine s-a numărat printre invitați
Articolul următor
Alte articole interesante