Povestea emoționantă a numelui ales de Ștefan Bănică pentru fiul său

Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pârva, au devenit părinții unui băiețel sănătos pe care îl vor boteza Alexandru. Aceștia au ales numele ca un omagiu emoționant adus unei persoane dragi din viața artistului.

separator
Povestea din spatele numelui Alexandru este una emoționantă. Solistul și soția sa nu l-au ales deloc întâmplător. În urmă cu 18 ani, Ștefan Bănică și-a pierdut un frate într-un accident rutier. Nu mulți știu despre această dramă din familia marelui artist, mai ales că el apare mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă la purtător. Fratele vitreg al artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un teribil accident rutier provocat de un prieten bun. Șoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive și a intrat într-un stâlp de beton. Alexandru a ajuns la spital, unde a decedat, scrie click.ro.

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Bănică erau fraţi de tată și aveau o relație bună. Ștefan Bănică are trei copii: Radu Ștefan (de 17 ani), din relația cu Camelia Constantinescu, o fetiță, Violeta (de 10 ani), din căsătoria cu Andreea Marin, și Alexandru, fiul nou-născut.

O tânără moldoveancă s-a stins în Italia, după o luptă grea cu cancerul. Familia cere ajutor pentru repatriere
Articolul anterior
,,La bunica în grădină”. Adriana Ochișanu a lansat o melodie emoționantă inspirată din propria poveste de viață
Articolul următor
Alte articole interesante