Povestea fetiței care a născut la 5 ani!

Lina Medina este cea mai tânăra mamă din istorie, a născut la vârsta de numai 5 ani. Povestea ei a fost ani de zile subiect de dezbatere în rândul medicilor.

separator

Lina Medina s-a născut în 1933 în Ticrapo, un sat sărac din Munții Anzi, în Peru. Atunci când părinții au observat că  abdomentul ei se dezvoltă anormal au dus-o la spital. Medicii au fost șocați când au consultat-o și au văzut că era însărcinata în 7 luni.

După o lună și jumatate, în mai 1939, Lina a născut prin operație de cezariană un băiat, scrie ediția din India a publicației The Telegraph.
Lina este un caz medical desosebit. Deoarece prima ei menstruație a avut loc la numai 8 luni, iar la 4 ani avea deja sânii și organele genitale dezvoltate.
Această pubertate precoce i-a permis dezvoltarea normală a sarcinii și nașterea unui copil sănătos. Gerardo, băiatul Linei a cântărit la naștere 2,7 kg.

El a copilărit împreună cu Lina crezând că este sora lui. A aflat adevărul când avea 10 ani.
Tânăra mamă a refuzat să spuna cine era tatăl copilului și despre cum a râmas însărcinată, medicii cred însă că de fapt fata  nici nu-și mai amintește ce s-a întâmplat.

Fetița a primit educație și a lucrat ca secretară la medicul Lozada, unul dintre cei care au asistat-o la naștere. Ea fost adoptată de acest medic care a ajutat-o până la vârsta adolescenței. El a fost cel care i-a plătit și școlarizarea băiatului.
Lina s-a căsătorit în anul 1972 și a mai născut un băiețel.

Sursa: http://www.tabu.ro

Filmele autohtone mai aproape de moldoveni
Articolul anterior
Motivul din care Hillary Clinton este la un pas de orbire!
Articolul următor
Alte articole interesante