Povestea tragică a doi părinţi din Constanța care au fost găsiţi fără suflare lângă fiul lor, răpus de cancer

Povestea tragică a celor doi părinţi din Constanţa, Nicuşor şi Vangheliţa Aravă, care şi-au pus capăt zilelor în aceeaşi zi în care fiul lor a murit răpus de cancer, a zguduit o lume întreagă.

separator
Înainte de a recurge la gestul extrem, cei doi părinţi au scris împreună o scrisoare de 13 pagini în care au explicat drama prin care treceau. Cristian Dimitris Aravă, fiul celor doi soţi din Constanţa, a fost diagnosticat pe când avea doar doi ani şi câteva luni cu ‘craniofaringiom’, o tumoră cerebrală care în majoritatea cazurilor este fatală.

„Am simtit ca vreau sa mor chiar in momentul acela, totul in jurul nostru se naruie, nu se poate reda in cuvinte, ce simt o mama si un tata la aflarea unei asemenea vesti ingrozitoare, despre propriul lor copilas,dulce, care nu implinise, inca nici macar 3 anisori”, a scris mama lui Cristian, într-o postare pe un blog în anul 2009.

Cei doi părinţi din Constanţa au renunţat la tot în acel moment şi şi-au dedicat întreaga existenţă luptei pentru salvarea fiului lor. Anii au trecut, iar Cristian Dimitris a urmat numeroase tratamente şi a suportat numeroase intervenţii chirurgicale în străinătate.Din nefericire, tumora situată în creier nu a putut fi îndepărtată, iar starea de sănătate a lui Cristian, în vârstă de aproape 10 ani, s-a înrăutăţit. În momentul în care au primit vestea că nu se mai poate face nimic, Nicuşor şi Vangheliţa Aravă s-au întors la Constanţa, în apartamentul lor situat în zona Boema.

În noiembrie 2015, micuţul Cristian s-a stins din viaţă, iar înainte cu câteva zile, cei doi părinţi au scris împreună o scrisoare de 13 pagini prin care şi-au cerut iertare pentru ce va urma să se întâmple şi în care au explicat drama pe care au trăit-o. În aceeaşi zi în care băieţelul de 10 ani a fost răpus de cancer, cei doi părinţi şi-au pus capăt zilelor împreună.

În scrisoarea de 13 pagini, părinţii lui Cristian Dimitris au scris că ‘dacă el moare, murim şi noi’. Potrivit procurorilor din Constanţa care au anchetat cazul tragic, mama copilului a fost ajutată de soţ să se spânzure, iar apoi trupul ei a fost aşezat pe un pat, lângă trupul băieţelului.

Apoi, Nicuşor Aravă s-a spânzurat în bucătăria apartamentului. Trupurile neînsufleţite ale celor trei au fost găsite după ce vecinii au sunat la 112 şi au anunţat că din apartamentul lor vine un miros greu de suportat.

Pompierii au spart uşa şi au descoperit scenele dramatice care i-au marcat pentru totdeauna. Cazul familiei din Constanţa a zguduit o lume întreaga, fiind publicat inclusiv de jurnaliştii britanici de la DailyMail care au revenit, ieri, cu noi informaţii despre cei doi părinţi care şi-au pus capăt zilelor în aceeaşi zi în care fiul lor a fost răpus de cancer.

sursa: www.observator.tv

Familia ,,Zâmbărele” dedică ultimul spectacol din această toamnă Inei, tânăra care s-a stins în accidentul de la Căușeni
Articolul anterior
O tânăra mamă din Craiova a murit la câteva ore după o operație de cezariană. Ce spun medicii?
Articolul următor
Alte articole interesante