Povestea unei tinere din Rusia: este atât de frumoasă încât nu are voie să iasă singură din casă

O tânără în vârstă de 26 de ani din Rusia este atât de deosebită încât părinţii nu îi permit să iasă din casă singură. Deşi seamănă perfect cu o păpuşă Barbie, uimitor este faptul că nu a făcut niciodată o intervenţie estetică, corpul şi faţa ei fiind complet naturale, scrie soulpost.me.

separator

Deşi multe tinere și-ar dori să arate ca ea, fata se plânge că este ţinută închisă „într-o cuşcă de aur“. Angelica Kenova, care este model, face balet şi a absolvit Facultatea de Psihologie, nu-şi părăseşte aproape niciodată casa neînsoţită. Întotdeauna are alături mai mulţi bodyguarzi care se asigură că aceasta nu este expusă niciunui pericol.

Se pare că este atât de frumoasă încât părinţii ei au decis să o protejeze ori de câte ori iese din casă. „Părinţii m-au crescut ca pe o prinţesă, nu mi-au permis să părăsesc casa sau să comunic cu băieţii. Ca urmare, nu ştiu să trăiesc o viaţă reală. În copilărie, părinţii mi-au spus Barbie. E ca şi când am fost programată să arăt aşa“, a declarat Angelica Kenova.

,,Procedurile cosmetice sunt necesare numai atunci când o persoană are defecte grave“, a mai declarat tânăra. Acum are 26 de ani, iar visul ei este să-şi părăsească casa şi să scape de supravegherea şi protecţia constantă. „Părinţii mei m-au ţinut întreaga viaţă într-un palat de sticlă, vreau să fiu eliberată!“, a spus tânăra.

sursa

Video. Momentul în care o barcă cu migranți ajunge pe o plajă plină cu turiști, în Spania
Articolul anterior
Kamelia Melnic și Mirela Colesnic au topit inimile juraților în finala de popularitate ,,Next Star”. Video!
Articolul următor
Alte articole interesante