Poze de la Gala Premiilor „Omul Anului 2018”, organizată de revista VIP magazin

Persoane publice, politicieni, jurnaliști, artiști și oameni de afaceri s-au reunit la evenimentul Gala Premiilor „Omul Anului 2018”, organizat de revista VIP magazin pe 16 februarie, la Radisson Blu Leogrand Hotel Chișinău.

separator

Peste 200 de invitați au participat la evenimentul fastuos, în care publicația a oferit premii celor mai marcante personalități din țară care s-au evidențiat în domeniile în care activează, pe parcursul anului 2018.Astfel, cei mai buni oameni din domenii precum: business, cultură, management, mass-media, showbiz și societate au primit trofeul și diploma de „Omul Anului 2018”. Gazdele evenimentului, Andrei Porubin și Rodica Ciorănică, alături de coprezentatorul Anatol Melnic, le-au creat oaspeților buna dispoziție și atmosfera memorabilă.În acest an câștigătorii au fost întâmpinați pe scenă și de personalități din diverse domenii. Astfel, Dana Ciobanu, Angela Gonța, Vera Terentiev, Gabriela Antocel, Victoria Bucătaru, Doina Danielean și Stela Dănilă au anunțat învingătorii categoriilor din proiect și le-au înmânat premii. „Angry Band”, Cleopatra Stratan, 7 klase, Mark Stam, Vali Boghean, Irina Rimes, dar și Ion Suruceanu, Lidia Botezatu, Radu Dolgan au delectat publicul cu muzică bună.

Iată mai multe imagini de la evenimentul care a devenit deja tradiție!        Revista VIP magazin organizează de șase ani concursul „Omul Anului”, premiind cele mai de succes personalități din țara noastră.

Cartofi copți cu bacon și cașcaval
Articolul anterior
Ghicește cine e fetița din imagine? Azi e cea mai sexy vedetă, dar mulți o critică
Articolul următor
Alte articole interesante