Poze din vacanța Kătălinei Rusu la Paris!

Kătălina Rusu și soțul ei, Andrei Croitoru, își continuă vacanța la Paris. Cei doi se bucură de timpul petrecut împreună și vizitează mai multe destinații turistice.

separator
Astăzi interpreta a publicat mai multe fotografii de la Catedrala Notre-Dame de Paris. Din postarea interpretei aflăm că această călătorie este una de bun augur pentru soți. Artista se declară împlinită și mulțumește Celui de Sus pentru visele sale care se împlinesc mereu:

,,And yes, dreams come true… Maybe sometimes it is difficult to keep dreaming, but it’s enough to love these little things that life gives to you, and be always grateful to God, then you will have everything! ❤️ With all my love for you, from #paris ! 💌 @ Cathédrale Notre-Dame de Paris”, este mesajul artistei publicat pe pagina sa de fabook.

Anterior am vorbit despre faptul că interpreta ar putea fi în așteptarea unui bebeluș, afișând un început de burtică, pe care încearcă să îl ascundă sub ținută. Admirați mai jos pozele cuplului din vacanță și fericirea din priviri! 

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, ridicate în urma a 18 percheziții în Capitală, dar și în afara ei

Peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă – ridicate urmare a 18 percheziții în Chișinău și în afară. Substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare.

Procurorii PCCOCS, de comun cu ofițerii Serviciului Vamal și cu sprijinul angajaților SFS și ANSP, au ridicat marți peste 330 flacoane cu botox cosmetic de contrabandă, în cadrul perchezițiilor în 18 locații din Chișinău și în afară.

Suplimentar, oamenii legii au ridicat cinci calculatoare, documente contabile, carnete cu înscrisuri și peste de 60.000 EUR, peste 4.000 USD și peste 360.000 MDL. Potrivit oamenilor legii, substanța botulinică era adusă ilegal în Moldova din Ucraina de către complicii persoanelor implicate – fără declarare organului vamal și fără acte permisive, dar și și în condiții necorespunzătoare. Ulterior aceasta era transmisă și utilizată în unele clinici de frumusețe din municipiul Chișinău, cât și în alte regiuni ale țării.

Investigația penală continuă, iar publicul urmează să fie informat despre rezultatele acesteia.

Accident cu implicarea unui troleibuz de pe ruta nr. 22

Accident rutier cu implicarea unui troleibuz a avut loc în sectorul Buiucani al Capitalei pe strada Ion Creangă, scrie stiri.md.

Potrivit ofițerului de presă Natalia Stati, a accidentul a avut loc la ora 12:20, când o mașină de model Volkswagen s-a tamponat cu un troleibuz de pe ruta numărul 22.

Ca urmare a impactului nimeni nu a avut de pătimit.

Alte circumstanțe pe acest caz se stabilesc.

Ceartă la cuțite între doi iubiți din Durlești. Cu ce s-a încheiat

Un bărbat a ajuns la spital după ce concubina acestuia i-a aplicat o lovitură cu un cuțit, stiri.md.

Incidentul s-a produs pe data de 24 aprilie, la Durlești, în locuința agresoarei.

Veniți la fața locului polițiștii au stabilit că o un bărbat de 42 de ani, aflându-se în ospeție la concubina sa, o femeie de 54 de ani, în urma consumului de alcool, s-au certat până la cuțite.

Astfel, în timpul conflictului, femeia a scos un cuțit și i l-a înfipt bărbatului răni în zona pieptului.

Ca urmare, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor.

Istorii emoționante! World Press Photo a desemnat fotografiile câștigătoare în cadrul concursului de anul acesta!
Articolul anterior
Vrei să devii instructor Unica Sport? Iată ce trebuie să știi
Articolul următor