Premieră într-un sat din Moldova. Oamenii îşi aleg şi cântăresc pepenii roşii şi lasă doar banii

Premieră într-un sat din Republica Moldova. Un gospodar le oferă oamenilor posibilitatea să-şi aleagă, să-şi cântărească singuri marfa, şi să lase doar bănuţii.

Un gospodar din satul Domulgeni, raionul Floreşti, ne dă tuturor un exemplu de credibilitate şi ne dovedeşte că şi moldovenii sunt oameni cu bun simţ. Deja de mai multe zile, acesta a decis să scoată la poartă căruţa încărcată cu pepeni roşii, a pus alături un cântar pentru ca doritorii să-şi poată alege singuri marfa, să o cântărească şi să lase doar banii.

Locuitorilor, dar şi trecătorilor le-a plăcut ideea fermierului, aşa că nu ezită să oprească şi să cumpere marfa care le face cu ochiul. Cel mai straniu este că nimeni nu îndrăzneşte să fure sau să mintă, iar autodeservirea ca la „supermarket” le convine, având în vedere că o pot face la orice oră a zilei, chiar şi atunci când fermierul nu este acasă sau este ocupat cu treburi prin gospodărie.

Aşadar, ne convingem că satele Moldovei nu mor, ba chiar se dezvoltă, iar acest fapt e un motiv de bucurie pentru cei care sunt în aşteptarea apropiaţilor plecaţi de ani buni pentru o viaţă mai bună.

Mănâncă 3 curmale zilnic și aceste 6 lucruri se vor întâmpla!
Articolul anterior
Designerii autohtoni şi-au prezentat noile colecţii de toamnă
Articolul următor