Premieră muzicală! EL Radu revine cu “Ay Mi Nena”, un featuring cu Sk Rootman

EL Radu a revenit în muzică cu noul său proiect după o pauză de 2 ani! Noua sa piesă se numeşte “Ay Mi Nena” şi este o colaborare cu Sk Rootman, un artist de culoare care stă în Atena.

separator
El Radu cântă din 2008 şi a abordat diferite genuri muzicale, face radio de 11 ani, este prezentatorulul emisiunii “Express Muzical”, la Radio Moldova – postul public al Republicii Moldova, a fost și prezentator TV la matinalul postului public de televiziune Moldova 1. Solistul este textier, prezentator de evenimente şi producător muzical. Cu noul său proiect în calitate de artist abordează muzică latino şi reggaeton. Prima piesă din acest nou proiect se numeşte “Ay Ni Nena” şi e în duet cu un rapper de proveniență nigeriană, Oghenerume Kissin, Sk. Rootman fiind numele de scenă.

EL Radu cântă în spaniolă, iar Sk. Rootman, a înregistrat strofa de RAP în engleză, cu accent un pic mai exotic.

„Pe Sk Rootman l-am găsit pe facebook, îl recomandase cineva, în timp ce căutam un artist reggae/rap din Africa… Am început discuția, i-am trimis demo–ul, i-a plăcut mult, iar in 2 zile mi-a trimis strofa lui rap”, ne-a spus El Radu.

Sk Rootman este originar din Nigeria, dar s-a mutat în Grecia, la Atena, în 2004, chiar în timpul Jocurilor Olimpice de la Atena! “Prima piesă dintr-un şir mai lung de melodii a fost realizată în Spania, de echipă internaţională, compusă din membri din Rusia şi Estonia, împreună cu mine. Unul dintre membri e bunul meu prieten, originar din Ungheni, de unde sunt și eu, Ivan Lincovsky Jr. cu care ne cunoaștem de peste 15 ani”.

Textiera este originară din Mexic, se numește Cynthia Vinasco şi momentan este stabilită în SUA. La piesa “Ay Mi Nena” a mai colaborat şi Silviu Păduraru de la Deepside Deejays.

Ce trebuie să știi despre benzile de albire Global White!
Articolul anterior
Nicoleta și Lucian: Problemele de serviciu nu sunt lăsate să treacă pragul casei
Articolul următor
Alte articole interesante