Premium Store: Nolte Neo – vă va reporni bucătăria

Nolte Küchen este un brand german care a câștigat inimile fanilor săi cu calitatea, varietatea de stiluri și abordarea individuală a fiecărui client!

Trăim în epoca posibilităților. Astăzi putem modela lumea din jurul nostru și viața noastră de zi cu zi în funcție de dorințele și nevoile noastre personale. Libertatea de a alege este ceea ce permite individualitatea. Nolte Küchen oferă fanilor săi nu doar o gamă de produse standard, ci exact ceea ce este ideal pentru fiecare. Cheia succesului Nolte Küchen este individualizarea.

În 2022, cel mai popular brand german, Nolte Küchen, și-a prezentat colecția Nolte Neo la EuroCucina din Milano, în perioada 7-12 iunie 2022. Ce soluții inovatoare au văzut vizitatorii la expoziție în colecția Nolte Neo?

De data aceasta, Nolte Küchen se îndepărtează de stilul german laconic obișnuit – în loc de strictețe și clasicism, vin soluții de design unice care pot satisface cele mai creative și neobișnuite cerințe ale clienților.

Premium Store, partenerul oficial al Nolte Küchen în Moldova, vă va permite să achiziționați un model individual de bucătărie din colecția Neo: Chalet, Loft sau Salon.

Dacă vorbim despre bucătăriile Chalet și Loft, putem spune că sunt două modele total opuse, care au chiar origini diferite.

Chalet provine din cuvântul latin „cala”, care înseamnă spațiu adăpostit. Semnificația originală era „colibă de cioban”. Colecția Nolte Neo Chalet reproduce stilul și materialele originale ale unei astfel de case într-un mod nou și le aduce pe amândouă în bucătărie: nuanțe naturale de piatră, lemn și foc deschis. În timp ce Loftul este exact opusul noțiunii de „ascunzătoare” sau „baracă”. În Londra și New York, începând cu anii 1940, clădirile de depozite și fabrici au fost transformate în apartamente. Acesta a fost locul de naștere al Loft-ului. Seria Nolte Neo Loft este strâns legată de viața urbană, de libertate, de o explozie de culori și de deschiderea casei.

Și în cele din urmă, există Salon. Colecția Nolte Neo a relansat noțiunea de cameră de zi, deoarece astăzi bucătăria și camera de zi nu mai există ca două spații separate.

Noțiunile de salon, lounge, open space au devenit definiții permanente ale spațiului în care familia Dvs lasă deoparte toate activitățile exterioare, gadgeturile și alte distracții. Este un loc de întâlnire cu familia ta.Credem că sunteți de acord că toate evenimentele, conversațiile și sărbătorile cele mai interesante au loc acolo.

Acesta este motivul pentru care, în 2022, Nolte Küchen a introdus bucătăria Salon în gama sa Neo. Ceea ce este interesant la acest model este că, pe lângă mobilierul de bucătărie, încorporează și zona de living într-un mod modular: o bucătărie frumoasă și elegantă și extinderea acesteia sub forma unui living mare. Nolte Küchen este asistentul Dvs în realizarea planurilor și proiectelor, în special a celor care au fost gândite până în cele mai mici detalii. Toată ideea este în detalii, nu-i așa?

Vorbind despre detalii, ne referim nu numai la elementele decorative ale interiorului, ci și la detaliile mobilierului, cum ar fi mecanismele, mânerele, materialele unor elemente de mobilier și funcționalitatea și organizarea spațiului în bucătărie. O să vă întrebați de ce ar trebui să vă gândiți la lucruri atât de mărunte. Răspunsul este simplu – că este vorba de personalitatea ta.

Alegând producătorul german Nolte Küchen, alegeți: 

  • design unic: designul bucătăriilor Nolte Küchen corespunde exclusiv gusturilor și stilului de viață al proprietarilor lor, iar varietatea de fronturi de bucătărie vă permite să amenajați încăperea în funcție de orice preferințe,
  • fitingurile din oțel inoxidabil sunt durabile, atemporale și rezistente la schimbările de temperatură și umiditate,
  • formele mânerelor de la producătorul german Nolte Küchen sunt surprinzător de diferite – rotunde, ovale, pătrate, curbate, modele rotunjite, mânere de tragere. Fiecare formă completează interiorul Dvs. într-un mod diferit,
  • manevrabilitate: sertarele și ușile pot fi deschise fără mânere prin simpla apăsare a unui buton.

Nolte Küchen – individualitate în detalii.

Toate materialele folosite în bucătărie sunt ecologice, durabile și fiabile. Cu Nolte Küchen, puteți simți gustul calității germane în casa Dvs.

Calitatea germană a Nolte Küchen este dovedită de garanția de 5 ani a principalului producător european de mobilier de bucătărie!

Alegeți-vă în favoarea profesioniștilor – noi ne ocupăm de restul!

Partenerul oficial al Nolte Küchen în Moldova este Premium Store.

Adresă: Bd. Ștefan cel Mare nr. 6.

Tel.: +373 68 727 372

Web: https://nolte.premiumstore.md/ro/kitchens-nolte

Româncele sunt la putere! Cea mai frumoasă femeie din lume a fost aleasă o bihoreancă de 28 de ani

Tânăra Iolanda Anamaria Babău, originară din Beiuș, județul Bihor, este cea mai frumoasă femeie din lume după ce a câștigat titlul de Miss World Next Top Model 2022. Atrăgătoarea brunetă în vârstă de 28 de ani și-a făcut o adevărată tradiție din câștigarea concursurilor de frumusețe. În plus, Iolanda Anamaria Babău este și deșteaptă foc, tânăra fiind fiind licențiată în Relații Internaționale și având un master în diplomație, relatează presa de peste Prut.

Iolanda Anamaria Babău cea mai frumoasă femeie din lume

Frumoasa brunetă Iolanda Anamaria Babău a marcat o super reușită și a câștigat titlul de Miss World Next Top Model 2022. Nu este primul premiu pe care frumoasa bihoreancă îl obține: anul trecut a fost Miss Europa 2021 first runner up și Miss Elite World – Popularitate 2021. Anul acesta, Iolanda Anamaria Babău s-a luptat cu 28 de concurente din Rusia, Ucraina, Grecia, Algeria, Egipt, Macedonia, Franța, Nigeria și Bulgaria, însă a fost favorita juriului la toate cele patru probe.

Tânăra în vârstă de 28 de ani nu este la prima reușită, având în vedere că anii trecuți strângea zeci de mii de voturi online. Iolanda este din Beiuș, județul Bihor, și a terminat Academia de Studii Economice din București, fiind licențiată în Relații Internaționale. Pe cât de frumoasă, pe atât de deșteaptă, bihoreanca a lucrat o bună perioadă de timp în domeniu, dar a apoi a decis să devină antreprenor.

În perioada studenției, Iolanda a fost implicată activ în diverse activități, ajungând chiar vicepreședintele AIESEC România. După absolvirea Academiei de Studii Economice, și-a continuat studiile cu un master în diplomație. Pentru o perioadă, mai precis timp de patru ani, a lucrat în administrația publică.

Astfel, mai întâi Iolanda a fost angajată la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4. După care a fost director de Cabinet la Ministerul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Comerţ, Turism şi Profesii Liberale, dar și consilier în Ministerul Economiei şi în cel al Sănătăţii.

În paralel, a făcut modelling, având apariţii pe coperta din ianuarie 2022 în L’Officiel Arabia şi coperta revistei US Fashion, ediţia februarie 2022. În prezent, frumoasa bihoreancă are propria firmă şi se ocupă de organizarea de evenimente internaţionale.

sursa

Liste cu victimele deportărilor sovietice din Basarabia, făcute publice

Numele victimelor regimului sovietic, care au fost deportate în Siberia în perioada 6-9 iulie 1949, au fost făcute în premieră publice.

Se împlinesc 79 de ani de la primul val de deportări sovietice din  Basarabia și Nordul

Potrivit lui Igor Cașu, directorul Agenției Naționale a Arhivelor din Republica Moldova, listele, pe eșantioane și vagoane, pot fi găsite pe site-ul instituției, relatează InfoPrut.ro.

Mai exact, în listele respective apare o bună parte din cei care au fost deportați în Siberia în cadrul Operațiunii „SUD” din 6-9 iulie 1949.

„În total, în liste apar 35 mii 144 persoane. După un raport al poliției politice sovietice din iunie 1952, numărul total al celor deportați a fost de 35 mii 796 persoane, dintre care 14 033 femei, 11 899 copii și 8 864 bărbați. Prin urmare, listele pe care le oferim acum în premieră publicului larg conțin aproape 99 la sută din cei care au fost deportați. Puteți descărca toate listele în format pdf și găsi în câteva clipe printr-o căutare simplă, pe nume sau localitate, informația care vă interesează. Alternativ, puteți folosi opțiunea de căutare direct pe site după nume, prenume, localitate, anul de naștere”, a subliniat directorul Agenției Naționale a Arhivelor din Republica Moldova.

Amintim că la 6 iulie 2022 se împlinesc 73 de ani de la cel de-al doilea val de deportare în masă din RSSM, cunoscut sub denumirea codificată Operaţiunea „Sud”. Noaptea din 5 spre 6 iulie 1949 a fost una dintre cele mai dramatice din istoria românilor basarabeni, desemnând cea mai masivă deportare a familiilor din aceste ținuturi cu oameni harnici, vrednici și iubitori de neam.

Primul val al deportărilor sovietice a fost cel din 12 și 13 iunie 1940. Datele oficiale arată că atunci au fost deportate aproximativ 25 de mii de persoane. Au urmat alte doua valuri, – în 1949 și 1951, – în urma cărora au avut de suferit alte aproape 40 de mii de persoane.

Doliu! Decanul Facultății Urbanism și Arhitectură de la UTM s-a stins din viață

Durere nemărginită la Universitatea Tehnică din Moldova! La doar 36 de ani, s-a stins subit din viață Ruslan Bodros, decanul Facultății Urbanism și Arhitectură. Colegii acestuia au transmis un mesaj de condoleanțe:

,,O tristețe nemărginită ne-a lăsat fără grai la vestea fulgerătoarei treceri în neființă a tânărului nostru coleg, decanului Facultății Urbanism și Arhitectură – lector universitar, doctor în științe inginerești, Ruslan Bordos.

Ne vei lipsi mult, dragă colega. Mereu cu zâmbetul pe buze și inima deschisă, ne lași acum cu un gol imens în suflet, având drept tămadă doar speranța că acolo, sus, în ceruri, steaua ta va străluci mereu și ne va aminti că un suflet mare și bun ca al tău e de nestins…

Drum lin către stele. Condoleanțe familiei, prietenilor, colegilor și tuturor care te-au cunoscut…”.

Femeia de 71 de ani dispărută din spitalul din Rîșcani, a fost găsită fără suflare după jumătate de an
Articolul anterior
Filip Kirkorov se lansează în business. Artistul investește 1,7 miliarde de ruble în construcția unui centru comercial și de divertisment
Articolul următor