Presa de peste Ocean scrie că Julia Roberts ar suferi de o boală gravă. Așa se explică de ce a slăbit atât de mult

Julia Roberts suferă de o boală foarte gravă care îi poate pune în pericol viața. Îndrăgita artistă a diagnosticat-o în urmă cu câțiva ani, însă începe să-și pună amprenta din ce în ce mai mult asupra sănătății sale.

separator

Julia Roberts, care în curând va împlini 51 de ani, se confruntă cu trombocitopenie, o boală a sângelui, denumită și purpură, care se manifestă printr-un număr foarte scăzut de trombocite, fapt ce implică o coagulare deficitară a sângelui. Se pare că acesta este și motivul pentru care Julia Roberts a pierdut foarte mult în greutate în ultimul timp, informează presa internațională, după ce actrița și-a făcut apariția, în urmă cu câteva zile, la Festivalul de Film din Toronto.

Julia Roberts a descoperit această boală în urma unui control la medic, după ce în repetate rânduri actrița a observat că-i apar vânătăi pe corp, chiar și fără a se lovi. Cu toate că o ține sub tratament de ani de zile, boala rară de care suferă Julia Roberts poate fi mortală, având în vedere că cel mai periculos simptom este hemoragia.

Trombocitopenia este, de asemenea, vinovată de agravarea artritei, o altă boală cu care Julia Roberts se confruntă de câțiva ani de zile.

Julia Roberts este căsătorită din anul 2002 cu cameramanul Daniel Moder și au împreună trei copii.

Sursa: unica.ro

Video. Clipe de groază. Un avion plin cu pasageri a căzut în gol 10.000 de metri, timp în care măștile de oxigen au picat din plafonul aeronavei
Articolul anterior
Dr. Ovidiu Bojor, despre produsul care face minuni cu aparatul respirator și stimulează imunitatea, crescând rezistența organismului la boală
Articolul următor
Alte articole interesante