Presa de peste Prut scrie că Gina Pistol ar fi însărcinată. Reacția lui Smiley!

Gina Pistol ar fi însărcinată în câteva săptămâni, urmând ca aceasta și Smiley să-și cunoască primul copil în primăvara anulu viitor.

separator

“Ginuta ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați. Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile, sau viața lor privată. Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună, și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat pentru CIAO.RO surse din anturajul celor doi.

Smiley păstrează încă tăcerea despre ceea ce privește evenimentul din viața lui. Totuși, artistul a menționat pe conturile lui de socializare că pregătește un proiect nou: „Pregătesc multe lucruri noi”, a fost anunțul făcut de Smiley pe Instagram, iar mulți fani s-au gândit că s-a referit și la vestea că va deveni tătic.

Sursa

Școlile din țară se confruntă cu o lipsă de peste 2.000 de profesori
Articolul anterior
750 milioane de țânțari modificați genetic vor fi eliberați în SUA. Care este motivul?
Articolul următor
Alte articole interesante