Presa rusă de opoziție a publicat imagini cu luxosul tren blindat al lui Putin

Presa rusă de opoziție a publicat imagini cu un tren luxos, despre care se spune că aparține lui Vladimir Putin. Vagoanele, geamurile și toți pereții sunt blindați.

Potrivit publicației „Dosie”, în interior se regăsesc echipamente pentru cosmetologie, hammam, duș, cadă. De asemenea, liderul rus poate lucra din biroul amenajat în interior și poate face sport, având la dispoziție mai multe aparate specializate, transmite Realitatea.md, conform sursei citate.

Se mai precizează că Putin are acces la proceduri speciale de curățare a pielii și întinerii. Pentru ele, în trenul blindat ar fi instalate echipamente specializate.

Mai mult, în interior există chiar și echipamente de terapie intensivă. Conform documentelor care au ajuns în posesia jurnaliștilor, curând trenului ar urma să îi fie atașate vagoane cu bar, centru multimedia, ar și două restaurante.

Jurnaliștii mai afirmă că toate spațiile sunt securizate și nu este posibil de interceptat ce se discută sau se întâmplă în interior. Compania care a construit vagoanele a refuzat să discute oficial cu jurnaliștii, iar Kremlinul a negat vehement existența unui tren blindat, care a fost creat special pentru liderul rus.

Calvar pentru trecători: O subterană din centrul Capitalei, transformată în râu în timpul ploii de ieri
Articolul anterior
Cișmeaua de pe aleea Grigore Vieru, distrusă în plină zi. Poliția îl caută pe răufăcător după imaginile de pe camerele de supraveghere
Articolul următor