Presa rusă dezvăluie detalii noi despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotnyuk

Starea de sănătate a actriței ruse Anastasia Zavorotnyuk s-ar fi înrăutățit, scrie presa din Rusia. Actrița a fost diagnosticată cu tumoare cerebrală după nașterea fiicei sale Mila, în 2018.

Medicii ar fi reușit să obțină remisiunea cu ajutorul operației. Recent, actriței i-a fost chiar permis să înoate în piscină, dar i s-a făcut rău potrivit unei apropiate a artistei.

„Nastya este acum de nerecunoscut – are kilograme în plus din cauza medicamentelor hormonale și nu are deloc păr. Nastya a fost atât de fericită când medicii i-au permis să înoate. Dar s-a simțit rău în piscină”, a spus amica anonimă al artistei.

Anastasia Zavorotnyuk a devenit cunoscută pe scară largă pentru rolul ei principal în serialul de televiziune My Fair Nanny. Actrița a fost căsătorită de trei ori. Ea nu a avut copii în prima ei căsătorie, dar din a doua căsătorie cu omul de afaceri Dmitry Stryukov, are doi copii, Anna și fiul Michael. Acum actrița este căsătorită cu patinatorul Peter Chernyshev, cei doi având împeună o fetiță.

Deja o prezență constantă în elita showbizului rusesc! Natalia Gordienko, invitată la ziua de naștere a Kristinei Orbakaite
Articolul anterior
De ce este Iodul important în timpul sarcinii?
Articolul următor
Alte articole interesante