Președinta Maia Sandu a sosit în această seară la Paris. Programul vizitei oficiale

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, își începe în această seară vizita de lucru în Franța, anunță într-un comunicat Președinția Republicii Moldova.

Prima întrevedere șefa statului o va avea cu Președintele Adunării Naționale, Richard Ferrand, și membrii Grupului de Prietenie Franța – Republica Moldova din Adunarea Națională.

Tot în această seară, va avea loc întâlnirea cu Ministrul pentru Europa și Afaceri Externe, Jean-Yves Le Drian.

Întrevederea dintre Președintele Maia Sandu și omologul său din Franța, Emmanuel Macron, va avea loc mâine, 4 februarie.

De asemenea, pe parcursul zilei de mâine, șefa statului se va întâlni cu mai mulți oficiali de rang înalt ai Statului Francez:

– Amélie de Montchalin, Ministrul pentru Transformare și Serviciu Public;

– Gérard Larcher, Președintele Senatului Republicii Franceze și membrii Grupului de prietenie Franța – Republica Moldova din Senat.

Tot mâine, Președintele Maia Sandu va avea o discuție și cu Louise Mushikiwabo, Secretarul General al Francofoniei.

De asemenea, în dimineața zilei de mâine, Președintele Maia Sandu va avea o întrevedere cu conducerea MEDEF, cea mai mare asociație patronală din Franța, și cu reprezentanți ai businessului francez.

Doar 20% din cursanții școlilor auto au susținut proba practică din prima încercare. Unii au mers repetat, chiar și de 27 de ori
Articolul anterior
Dmitry Shepelev va deveni tătic a doua oară. Iubita sa, Ekaterina, este însărcinată
Articolul următor
Alte articole interesante