Președinta Maia Sandu le-a adresat un mesaj elevilor, profesorilor și părinților, cu ocazia sfârșitului de an școlar

Președintele țării, Maia Sandu, a venit cu un mesaj pentru elevii din Republica Moldova, cu ocazia sfârșitului de an școlar. Maia Sandu i-a felicitat nu doar pe elevi, dar și pe profesori și părinți, apreciind faptul că i-au susținut și ajutat pe copii într-un an cu provocări.

,,Dragi elevi, părinți, stimați profesori, azi în școlile din țară sună ultimul clopoțel, iar în instituțiile preșcolare copiii își iau adio de la grădiniță. Vă doresc tuturor o vacanță plină de descoperiri frumoase, de odihnă binemeritată și de bucurii alături de prieteni. Le doresc spor și succese elevilor care se pregătesc de examene.

Dragi elevi, profesori, părinți, felicitări cu ocazia încheierii unui an greu. Pandemia ne-a pus la încercare, ne-a cerut soluții și creativitate, ne-a subțiat resursele, inclusiv cele emoționale. Dar am rezistat. Am învățat din greutăți, ne-am adaptat condițiilor schimbătoare și am dus munca și efortul nostru până la capăt. Fiți mândri de munca voastră. Vă mulțumesc fiecăruia în parte pentru eforturile și răbdarea cu care am trecut împreună în acest an.

Să luăm din anul de studii care s-a încheiat tot ce ne-a ajutat să fim mai buni: răbdarea, înțelegerea, curajul de a învăța lucruri noi, determinarea de a lucra împreună, responsabilitatea pentru propria stare de bine și pentru starea de bine a celor din jur. Și, îmbogățiți cu toate acestea, să fim siguri că vom avea un viitor mai bun”, este mesajul Președintei Republicii Moldova.

Dramă cumplită. A murit și cel de-al treilea copil din familie, spălat cu insecticid pentru că avea păduchi
Articolul anterior
Moldova are cea mai scăzută rată a infectărilor cu virusul SARS-CoV-2 din ultimele două luni
Articolul următor
Alte articole interesante