Preşedintele Braziliei deja de 10 zile sughiță încontinuu. Oficialul ar putea fi operat de urgență

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar putea fi operat de urgenţă, după ce a fost internat în spital în urma unor sughiţuri cronice care durează de 10 zile.

Preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, ar putea fi operat de urgenţă

Bolsonaro, în vârstă de 66 de ani, a fost transferat la un spital din Sao Paulo, unde i se vor face analize pentru ocluzie intestinală, informează BBC.

„Vă mulţumesc pentru sprijin şi rugăciuni. Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne ocrotească naţiunea. Vă îmbrăţişez”, a declarat Bolsonaro într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Jair Bolsonaro a fost grav rănit în timpul campaniei electorale din 2018, când a fost înjunghiat în burtă. Bolsonaro a pierdut atunci 40% din sânge şi a suferit mai multe operaţii.

Președintele brazilian a fost internat miercuri în spital cu sughiţuri cronice. Aceasta este cea mai recentă problemă de sănătate a lui Bolsonaro, după ce a fost bolnav de Covid-19 anul trecut şi înjunghierea din 2018.

În iulie 2020, Jair Bolsonaro, un coronasceptic convins, s-a îmbolnăvit de COVID-19, dar nu a avut simptome grave. Totuși, în aparițiile publice din ultimele luni, a fost văzut tușind în mod repetat. Recent, a avut mai multe episoade de sughițuri, ceea ce a dus la noi îngrijorări cu privire la starea lui de sănătate.

Olanda: Circa 1.000 de persoane s-au infectat cu coronavirus în timpul festivalului Verknipt
Articolul anterior
Ultima oră: Un elicopter a aterizat forțat într-o intersecție aglomerată din București
Articolul următor
Alte articole interesante