Președintele Finlandei a ieșit la plimbare în parc, fără pază și fără însoțitori

Președintele Finlandei, Sauli Niinisto, și-a scos câinele la plimbare, în parc, fără pază de stat și fără artificialitate. Câteva studente l-au zărit și i-au cerut să facă împreună niște poze.

separator

Finlanda ocupă prima poziție în topul celor mai fericite țări din lume.

Despre președintele Finlandei circulă zvonuri că acesta nu s-ar teme de poporul său, pentru că nu l-a furat, nu și-a construit palate, nu are iahturi, aeronave, nu și-a alungat compatrioții din țară din cauza sărăciei. Cu o largă majoritate, Sauli Niinisto a fost reales, pentru al doilea mandat, la sfârșitul lunii ianuarie curent, în funcţia de preşedinte al Finalndei.

Sauli Niinisto a devenit cel mai popular preşedinte finlandez după Urho Kekkonen (1956-1981). În urmă cu o lună, la vârsta de 69 de ani, acesta a devenit tată.

Bebeluşul este primul copil al actualului cuplu prezidenţial din Finlanda. Cea de-a doua soţie a preşedintelui finlandez, Jenni Haukio, are vârsta de 40 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2009, cu trei ani înainte ca Sauli Niinisto să fie ales în funcţia de preşedinte.

Prima soţie președintelui a murit într-un accident de automobil în 1995. Preşedintele finlandez are doi fii din prima căsătorie.

Cum să adormi într-un minut: este posibil oare?
Articolul anterior
Câteva idei geniale care te ajută să NU ai casa plină de jucării împrăștiate
Articolul următor