Președintele Letoniei a luat legătura cu Maia Sandu pentru a o felicita. Ce au discutat cei doi președinți

Președintele Republicii Letonia, Egils Levits, a luat legătura cu președintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, pentru a o felicita cu prilejul alegerilor reușite.

separator

Cei doi oficiali au discutat despre relațiile dintre Moldova și Uniunea Europeană, transmite IPN.

Egils Levits a subliniat că Letonia este întotdeauna gata să împărtășească experiența integrării europene cu Moldova și să o susțină în procesul de reformă. Cei doi oficiali au discutat problema oportunităților reale de a promova statul de drept în practică.

Maia Sandu și-a prezentat punctele de vedere cu privire la situația politică generală din Moldova, precum și la situația actuală din regiunea transnistreană.

Cele două părți au convenit să se întâlnească cât mai curând posibil după pandemie pentru a menține un dialog mai strâns între Letonia și Moldova în relațiile bilaterale și Parteneriatul Estic al UE.

Președintele Italiei, mesaj de felicitare pentru Maia Sandu: ,,Mult succes în desfășurarea înaltei funcții care v-a fost încredințată de poporul moldovean”
Articolul anterior
Vaccinul Pfizer și BioNTech: eficiență în 95% din cazuri în prevenirea infecției cu SARS-CoV-2, arată analiza finală a studiului clinic
Articolul următor
Alte articole interesante