Președintele raionului Cimișlia a fost testat pozitiv la noul coronavirus

Președintele raionului Cimișlia, Mihai Olărescu, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Acesta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

”De 7 zile sunt în tratament acasă COVID-19. Fac apel către toți să fiți prudenți, purtați mască, dezinfectați-vă pe mâini și păstrați distanță socială!”, a anunțat acesta.

”Suntem într-o etapă dificilă, într-un așa-numit valul doi al epidemiei de COVID-19, care se înregistrează și în majoritatea țărilor europene, și este imperativ să inversăm acest trend negativ.

Dincolo de regulile preventive adoptate de autorități, sunt lucruri simple pe care le putem face fiecare dintre noi, precum purtatul măștii în public, indiferent că vorbim de spații închise sau nu.

Este mult mai ușor să respectăm acum măsurile sanitare și să fim foarte precauți decât să regretăm mai târziu. Restricțiile sunt doar de moment, unele activități la care renunțăm acum pot fi recuperate. Însă viețile, și mai ales ale celor dragi nouă, nu le mai putem aduce înapoi.

Totodată, sănătatea celor care se îmbolnăvesc de COVID-19, odată afectată, este mult mai greu de redobândit. Această etapă nu va trece de la sine. O vom putea depăși cu bine doar respectând cu strictețe regulile și încurajându-i pe toți cei din jurul nostru să facă la fel.

Trebuie ca și cei mai reticenți dintre noi să conștientizeze gravitatea situației pentru că fără un efort colectiv va fi, însă, imposibil să reușim”, a mai scris funcționarul.

Circa 90% din valoarea fraudelor sunt comise cu utilizarea numărului cardului, fără prezența fizică a acestuia
Articolul anterior
Valentin Bodiul, fostul director al Combinatului Cricova, a decedat din cauza complicațiilor Covid
Articolul următor
Alte articole interesante