Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, divorţează! Video

1Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin şi soţia acestuia, Liudmila, au anunţat zilele acestea că vor divorţa, conform unui interviu acordat Televiziunii publice ruse, relatează AFP, potrivit Mediafax.

separator

“A fost o decizie comună, uniunea noastră s-a încheiat”, a declarat Liudmila într-un interviu acordat unui post public din Rusia. „Căsnicia noastră s-a sfârşit mai ales din cauză că abia ne vedem. Mie nu îmi place publicitatea şi îmi este greu să zbor cu avionul”, a mai declarat soția președintelui, conform The Telegraph.

2Vladimir Putin, în vârstă de 61 de ani, şi soţia sa, Liudmila, în vârstă de 55 de ani, sunt căsătoriţi de aproape 30 de ani şi au două fiice, de aproximativ 20 de ani.

Dincolo de anii de speculaţii pe marginea căsniciei lor, anunţul soţilor Putin este cu atât mai surprinzător, cu cât preşedintele rus nu obişnuieşte să împărtăşească presei sau publicului larg aspecte din viaţa lui privată. Mai mult, există o lege nescrisă printre jurnaliştii ruşi conform căreia viaţa privată a lui Vladimir Putin este un subiect interzis.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=D6lVAGNFtaE

3 moduri rapide de a-ţi prinde părul în vara aceasta!
Articolul anterior
Timp de 35 de ani s-au îmbrăcat la fel! Foto
Articolul următor
Alte articole interesante