Prezentatoarea TV care nu îmbătrânește. Imagini cu ea din 1996 și până în prezent

Imaginile cu o prezentatoare din China au ajuns virale pe internet. De 22 de ani, aceasta pare că nu a îmbătrânit deloc. În 1996, Yang Dan apărea pentru prima oară la televizor, prezentând vremea. Ajunsă acum la 44 de ani, ea arată la fel de tânără, iar telespectatorii sunt uimiți.

separator

Pentru a demonstra că este o ”zeiță care nu îmbătrânește”, așa cum a fost numită de multă lume, televiziunea chineză i-a dedicat un film în care prezintă imagini cu ea din 1996 și până în prezent.

Filmulețul, postat pe rețeaua de socializare Weibo, de Ziua Femeii, a adunat milioane de vizualizări și peste 20.000 de comentarii.

”Mulți dintre utilizatorii de internet au crescut urmărind-o la televizor. S-au minunat de ce ei au îmbătrânit, și ea nu. Mai mult de atât, pare că întinerește”, a fost prezentarea oferită de televiziune.

https://youtu.be/wcfcGsoStho

sursa

Echipa Moldindconbank s-a alăturat acțiunii de ecologizare a parcului de pe strada Hipodromului din Chișinău

Echipa Moldindconbank a răspuns apelului, lansat de Jurnal TV și a participat alături de alți voluntari la acțiunea de ecologizare a parcului de pe strada Hipodromului din Chișinău.

Sâmbătă, 29 aprilie, angajații Moldindconbank s-au înarmat cu mănuși și saci de gunoi și au pornit prin zonă, colectând deșeurile aruncate la întâmplare de vizitatori.

Oxana Lavușchina, directoarea Departamentului Resurse Umane și Dezvoltare Organizațională Moldindconbank:
”Suntem încântați să fim parteneri ai acestui eveniment, îmbrățișând cauze care contează cu adevărat. Protejarea naturii este parte a politicilor noastre de responsabilitate socială. Ne propunem să facem orașul mai curat și mai verde prin implicarea activă în astfel de acțiuni, arătând că schimbarea vine din inițiativele fiecăruia”.

Val Butnaru, fondatorul Jurnal TV:
”Foarte mult contează să ieșim într-o zi și să spunem tuturor că a face curat în jurul nostru nu e un moft. Este un gest vital pentru a ne salva mediul în care existăm”.

Pentru a spori eficiența și a acoperi o arie cât mai largă a spațiilor verzi, participanții au fost grupați în trei echipe. Acțiunea a fost organizată sub formă de competiție colegială, care s-a finalizat cu sute de saci de deșeuri colectate, evacuate ulterior de către Î.M. Regia „Autosalubritate”.

Adriana Răzmiriță, voluntar Moldindconbank:
”Natura are nevoie de atenție și de îngrijire ca să putem să ne bucurăm de ea în continuare. De aceea, împreună cu alți colegi și rude ne-am mobilizat și am venit încoace. Este important ca vizitatorii parcului să respecte locul în care se odihnesc”.

Acțiunea de salubrizare a parcurilor din Chișinău se află la cea de-a 13 ediție, Moldinconbank fiind partenerul evenimentului.

Moldindconbank – mereu alături!

Antrenamentele pentru Summit au creat aglomerație! Coloanele revin deja în Capitală


Exercițiul tactic de simulare se apropie de sfârșit.  Coloanele revin în capitală, anunță poliția.


 
Anunțăm cetățenii că echipajele de patrulare care simulează coloana oficială se întorc în centrul capitalei, pe același traseu.
 
Autoritățile își sincronizează acțiunile în așa mod ca să diminueze la maxim disconfortul participanților la trafic.
 
Mizăm în continuare pe cooperarea cetățenilor, pentru a putea încheia cu succes exercițiul.

Exerciţiul tactic de simulare s-au desfăşurat în regim normal, fără incidente. Coloanele oficiale de escortare a delegaţiilor străine s-au deplasat spre Bulboaca, locaţia prestabilită pentru desfăşurarea  Summitului CPE 2023.

Forţele de securitate au sincronizat deplasările, astfel încât să fie diminuat disconfortul în trafic pe perioada desfăşurării antrenamentului.

Poliția a mulțumit tuturor participanţilor la traficul rutier pentru receptivitate şi conformare la recomandările autorităţilordin cadrul securităţii naţionale. 

Din GMSS-CPE au făcut parte comunicatorii instituțiilor naționale din domeniul ordinii publice, securității și apărării naționale.

Încă o victorie pentru țara noastră! Boxerul moldovean Artiom Tolstoi a cucerit medalia de bronz la Europenele U18

Boxerul Artiom Tolstoi a cucerit medalia de bronz la Campionatul European Under 18 de la Erevan. El i-a învins în categoria de greutate 60 kg pe germanul Gohar Shenasan Arman și românul Iosif Bandula, dar a cedat în semifinale în fața bulgarului Victorio Iliev Venelinov, scrie realitatea.md.

În aceste zile se desfășoară și Campionatul Mondial de la Tashkent printre seniori.

Dintre cei 10 boxeri moldoveni patru au intrat în concurs. Andrei Zaplitnîi a debutat cu victorie, iar Ilie Argatu, Dmitri Galagoț și Andrei Chiriacov au pierdut.

Keira Knightley a purtat peruci timp de 5 ani! Care a fost motivul?
Articolul anterior
Nata Albot, despre experiența maternității: ,,Pe Magda am născut-o în alte condiții”
Articolul următor