Prezentatoarea Jurnal Tv Diana Botnaru s-a căsătorit!

În acest weekend, pe 29 septembrie, prezentatoarea emisiunii Veranda de la Jurnal Tv și alesul inimii ei au jucat la propria nuntă. Cei doi miri, înarmați cu bună dispoziție, au organizat o nuntă veselă, ,,ieșită din tipare”, alături de rude, prieteni și colegi de breaslă, așa cum și-au dorit.

separator

Ceremonia a avut loc la un local select din Capitală. În cea mai fericită zi din viața ei, Diana a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă, cu decolteu și un șliț adânc, accesorizată cu bijuterii și o coroniță. Se pare că verdele și smaraldul au dominat culorile sărbătorii.

Nunta a fost organizată într-un stil deosebit, cei doi miri nu au avut nași și nu au optat pentru prea multe tradiții, în schimb cu toții au petrecut ca la carte.

Per ansamblu, a fost o nuntă veselă, la care oaspeții s-au distrat pe cinste, și mai mulți artiști autohtoni au încins sărbătoarea. Lenuța Gheorghiță, Mariana Mihăilă, Ionel Istrati, Constantin Moscovici, Corina Țepeș și Costi Burlacu au binevoit să facă atmosferă la nunta prezentatoarei Tv. Mai jos, poți vedea mai multe poze de la nuntă!

Pește la cuptor cu legume, de la Sergiu Bejenari
Articolul anterior
Date meteo: Vreme friguroasă în toată țara
Articolul următor
Alte articole interesante