Prezentatorul Andrei Porubin, dezvăluiri emoționante despre perioada în care el și soția sa urmau să devină părinți a doua oară, după 15 ani: ,,A fost marea surpriză”

Prezentatorul, actorul și jurnalistul Andrei Porubin a vorbit într-un interviu recent despre activitatea sa profesională, dar și despre familia sa frumoasă oferind detalii rare și inedite din viața personală. Îndrăgitul jurnalist a vorbit inclusiv despre perioada în care a aflat că el și soția sa urmează să devină părinți, după o pauză de 15 ani, când cei doi soți erau convinși că o minune ca aceasta nu li se mai poate întâmpla. Aceasta a fost una dintre cele mai mari surprize ale familiei.

„A fost mare surpriza. Soția mea a aflat că este însărcinată, în a 5-a luna fiind. Se pregătea de operație, să meargă la Moscova, să meargă să se trateze. Medicii noștri spuneau că are nu știu ce pe acolo, trebuie tăiat, operație…”, a povestit jurnalistul.

„Ne gândeam să înfiem pe cineva, dar nu ne hotărâsem, pentru că era un pas foarte responsabil. Eu aveam 41 și Ala avea 40 de ani”, povestește actorul.

Într-o dimineață, luni era, eu mă grăbeam să merg la dublaj la televiziune, ea se pregătea să meargă la medic, iarași la control și eu ii zic: „Mama, unde te duci tu? Tu cred că ești gravidă”, în glumă, dar ea zice că: „Aha, de unde? De la Sfântul Duh? Porubin, tu știi foarte bine ce probleme am eu și hai să nu vorbim acum. Mă duc, că nu mă simt bine. Eu m-am dus la dublaj, ea s-a dus la medic și doctorița care i-a spus că e bolnavă, că are miomă, fibromă, nu știu ce și trebuie să meargă la Moscova la operație, lipsea în ziua aia. Slava Domnului că lipsea, pentru că s-a dus la alt medic să-și facă examen.

Medicul, crezând că ea e la curent, îi spune: „La dumneavoastră totul e în ordine, graviditatea decurge normal.” si ea zice „Care graviditate?”.

„- Cum care? Sunteți gravidă! Sunteți măritată? Aveți soț? Păi sunteți gravidă. – Cum gravidă? Eu am miomă. – Aha, frumoasă miomă, cu nas și cu cu ochi si cu urechi.”. Despre această perioadă specială din viața sa și alte lucruri, jurnalistul a vorbit într-un interviu ,,Fără Protocol”, moderat de Dorin Galben. Poți urmări interviul integral mai jos:

Prințesa Charlotte împlinește 6 ani. Fotografia postată de familia regală
Articolul anterior
Cum arată vloggerița Valeria Fainescu la două luni după naștere
Articolul următor
Alte articole interesante