Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna fiicei, Cleopatra: ,,Doi copii cuminți. Nu se putea altfel”.

Familia Stratan, Pavel, Cleopatra și Cezar, dar și iubitul artistei, Edward Sanda, au fost invitați în platoul emisiunii ,,La Măruță”. În premieră, au fost dezvăluite imagini video de la petrecerea Cleopatrei și evenimentul surpriză organizat pentru toți – cererea în căsătorie a artistei.

Pavel Stratan a avut mari emoții, chiar dacă, spune artistul, se aștepta la un asemenea moment din orice clipă de acum înainte, cunoscând bine intențiile copiilor.

Artistul spune că cererea în căsătorie a fiicei sale nu a fost un șoc nici pentru el, nici pentru soția sa, Rodica, deoarece lucrurile evoluează firesc. „Eu le doresc soarta noastră, doi copii cuminți nu au cum altfel. Părinții noștri au trăit așa, noi trăim așa”.

În același timp, Edward Sanda a povestit cum a ales inelul de logodnă pentru frumoasa sa iubită. Și părinții lui Edward sunt extrem de încântați.

,,E ceva minunat. Cine nu și-ar dori, așteptăm cu brațele deschise, mai ales așa o fată. Eu plângeam când o vedeam pe ea la televizor, micuță, transmitea emoție, artistă adevărată”, a declarat mama lui Edward.

Iar cel care a bănuit că Cleopatra va fi cerută de soție a fost chiar fratele artistei, Cezar. Află mai multe detalii curioase în video-ul atașat!

Bombardamente în Nagorno-Karabah. Oamenii își părăsesc casele
Articolul anterior
Ziua Mondială Hospice și a Îngrijirii Paliative va fi marcată la Chișinău
Articolul următor
Alte articole interesante