Prima despărțire a Alionei Triboi de fiica sa

video-moldova-pe-locul-14-din-20-la-festivalulslaveanski-bazar-1342441520”Sunt practic sigură că fiica mea va crește prin culise. Nu văd nimic deosebit, dacă ținem cont că s-a născut într-o familie de artiști. Până la urmă, ceea ce contează este să își aibă părinții mereu alături”, spunea interpreta și actrița Aliona Triboi, într-un interviu acordat unica.md, la doar câteva zile după ce a adus-o pe lume pe fiica ei, Ruxanda.

separator

De atunci a trecut o lună, interpreta și-a botezat fiica, iar astăzi deja va urca în scenă alături de colegii săi de la ”Provincialii”.

Aliona Triboi si Ghenadie Galca”Băieții au fost foarte înțelegători cu mine și eu nu vreau să fiu nerecunoscătoare. Ruxanda se simte bine, eu la fel și nu văd de ce nu aș reveni. În plus știu că și acolo este nevoie de mine, mai ales că au avut loc unele schimbări în în formație”, a spus Aliona, făcându-și bagajele.

Această deplasare de o zi, este prima despărțire de prințesa sa și un examen destul de puternic pentru ea. Telefonul este bine încărcat, instrucțiunile sunt date, dar tot mai are o strangere de inimă. Interpreta era convinsă că va reuși să o ia pe Ruxanda în turneu, dar nu a fost să fie.

”Ruxanda este foarte cuminte și înțelegătoare. Ea știe că mami trebuie să muncească și sunt sigură că nu îmi va reproșa că de această data o las în grija bunicii. Ea știe că am vrut foarte mult să o iau cu mine, dar încă nu îi este perfectat pașaportul. Imediat ce va avea pașaport mă va însoți la toate concertele sau spectacolele din străinătate”, a spui interpreta.

Natalia Bodiu

Femeile stresate au mai puțin noroc în dragoste!
Articolul anterior
Nepotul lui Michael Jackson abuzat sexual!
Articolul următor
Alte articole interesante