Prima reacție a Melaniei Trump, după ce soțul ei a pierdut alegerile

Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, a transmis pe Twitter, în urma înfrângerii soțului ei, că „poporul american merită alegeri corecte”. Soția miliardarului republican l-ar fi sfătuit pe Donald Trump să-și accepte înfrângerea, potrivit surselor CNN.

separator

Melania Trump a transmis pe Twitter, după ce presa americană a anunțat că Donald Trump a pierdut alegerile prezidențiale, că „poporul american merită alegeri corecte”.

„Orice vot, legal, trebuie numărat. Trebuie să ne apărăm democraţia prin transparenţă totală”, a scris Melania, pe Twitter.

Iniţial, surse CNN au spus că soţia preşedintelui american Donald Trump, Melania, l-ar fi sfătuit pe liderul de la Casa Albă să accepte înfrângerea la alegerile din această săptămână, potrivit News.ro.

“Prima doamnă Melania Trump s-a alăturat corului din ce în ce mai mare al celor din anturajul preşedintelui Trump care îl sfătuiesc că a sosit momentul ca el să accepte înfrângerea”, precizează sursa citată.

Presa americană a anunţat, sâmbătă, că Joe Biden este câştigătorul alegerilor pentru fotoliul de la Casa Albă, iar de atunci numeroşi lideri ai lumii i-au transmis democratului mesaje de felicitare.

Donald Trump refuză însă să accepte înfrângerea şi denunţă o fraudă electorală care ar fi dus la victoria rivalului său.

sursa

Eurodeputat: Moldova trebuie să primească statut de ţară candidată la UE
Articolul anterior
Irina Rimes s-a mutat în casă nouă! Imagini din locuința de vis a vedetei
Articolul următor
Alte articole interesante