Primăria unei localități va achita serviciile comunale ale locuitorilor pentru următoarele două luni

Primăria satului Condrița va compensa în mărime de 100% toate serviciile comunale inclusiv telefonul fix, în afară de internet și TV, pentru lunile martie și aprilie 2020, anunță primarul Andrei Donică.

separator
Primarul a solicitat locuitorilor să consume rațional resursele. Totodată a menționat că recompensa nu va depăși suma facturilor din luna februarie. Astfel că, diferența va fi achitată din resursele proprii.

„Decizia este că compensăm cheltuiele comunale cu condiția ca să fie cheltuieli raționale, s-a decis ca factura pe luna martie si aprilie, să nu fie mai mult decât a fost în februarie. Dacă în luna februarie a-ți avut o sumă anumită și în martie e aceeași aceste cheltuieli vor fi compensate, dacă mai mult, suma care diferă o veți achita ca și consumator din propriile surse”, a spus primarul, potrivit unimedia.info.

Compensații vor primi toți locuitorii satului Condrița, din Bugetul Local al Primăriei Condrița, indiferent de statutul social: pensionar, invalid, angajat, șomer, student ș.a.

Video! Efortul disperat al pompierilor pentru a salva un bărbat cu tentativă de suicid, în sectorul Botanica
Articolul anterior
Coronavirus: Statele Unite au depășit China după numărul de îmbolnăviri
Articolul următor
Alte articole interesante