Primarul Ion Ceban, criticat de Ruslan Codreanu după ce a purtat masca alergând singur prin pădure

După ce a spus că a alergat 10 km singur în pădure purtând masca de protecție, primarul Ion Ceban a fost luat la rost de ex-primarul Ruslan Codreanu.

separator

”Primarul Ceban ne-a anunțat ieri că purtarea măștilor este obligatorie și în afara încăperilor. Iar în calitate de exemplu a alergat astăzi în mască 10 km singur prin pădure”, scrie Ruslan Codreanu.

Nu mai este comic, dar este deja tragic. Unde erați domnule Primar vinerea trecută? La meeting în susținerea lui Dodon în plină pandemie… Da? Înțeleg că fiecare și-a făcut mendrele, iar acum puteți să ne ziceți că situația e gravă. Situația este alarmantă din septembrie.

Ce ați făcut cu transportul public supraaglomerat? Cu rutierele pline cu oameni? De ce ați organizat hramul orașului cu atât fast? Ce ați făcut cu profesorii pe care i-ați pus sa învețe în două schimburi fără să le achitați adaos?

Ce faceți pentru a îmbunătăți situația economică din municipiu? Sau ați decis să dați amenzi pentru a face buget.

De acolo vine și decizia aberantă de ieri că pretorii vor începe să facă controale inopinate la agenți economici!! Ce treabă au angajații preturii să umble prin localuri și să verifice dacă clienții poartă mască? Nu ajunge poliția, angajații agenției de sănătate publică? În țara asta administrația în loc să ajute agenții economici, inventează tot felul de controale abuzive”, a menționat Codreanu, pe pagina sa de facebook.

Video! Momentul accidentului în care un tânăr este lovit de taxi în Capitală
Articolul anterior
Femeile din Moldova decid să devină mame tot mai târziu, după 30 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante