Primarul Ion Ceban, despre străzile Capitalei: ,,Pot să-ți sară dinții când nimerești în diferite capcane”

Primarul Ion Ceban este nemulțumit de starea unor străzi din municipiul Chișinău. În cadrul ședinței de astăzi a serviciilor primăriei, edilul a menționat că „pot să-ți sară dinții” când ajungi în câte o gaură.

Ion Ceban, Primarul Chișinăului: „Starea drumurilor este proastă, sunt foarte multe găuri în asfalt și am rugat să fie un plan de intervenție.

Da, urmează să discutăm despre drumuri în continuare, pe cele pe care le vom repara capital și cele curent unde vom interveni, așa cum s-a făcut pe Albișoara, pe Testemițanu etc. Dar trebuie să avem grija și de drumurile în starea actuală. Sunt mai multe drumuri, inclusiv pe Ștefan cel Mare, pot să-ți sară dinții atunci cand nimerești în diferite capcane, care trebuie remediate. Noi am discutat cu directia de transport deja de o lună, mi-ați promis că interveniți acolo cu asfalt rece.”

În acest context, seful interimar Exdrupo, Sergiu Tomita, a spus că se va interveni cu 4 sau 5 echipaje, începând cu arterele principale, apoi cele secundare.

În pandemie, un tânăr român și-a mutat biroul de acasă pe plajă în Tenerife
Articolul anterior
Racolau tinere moldovence, pentru a fi exploatate sexual în orașul Milano
Articolul următor