Primarul Ion Ceban, supărat pe Andrei Bolocan. Edilul spune că acesta i-a ,,atacat familia și soția”

Conflict de proporții între primarul Chișinăului Ion Ceban și Andrei Bolocan, producătorul emisiunii ,,Lumina”.

Nemulțumit de criticile aduse în cadrul unei ediții a acestei emisiuni, edilul capitalei, Ion Ceban l-a amenințat pe Andrei Bolocan, avertizându-l că-i ,,va socoti toți dinții”. După ce Andrei Bolocan a făcut publice mesajele primite de la primarul Ion Ceban, cel din urmă a venit cu o reacție publică, pe pagina sa de facebook numindu-l ,,măgar” pe Andrei Bolocan.

Andrei Bolocan a declarat, în cadrul emisiunii sale, că în timp ce Ion Ceban a îndemnat chișinăuienii să marcheze sărbătorile de Crăciun într-un cerc restrâns, pentru a evita răspândirea Coronavirusului, primarul și-a luat familia chiar în ziua de Crăciun și a plecat la Moscova, iar la scurt timp și-a permis și o vacanță, în Egipt. Apoi, vloggerul a vorbit și despre serviciul pe care îl are soția primarului, Tatiana, aceasta fiind angajată a unei companii, care ar aparține deputatului socialist Corneliu Furculiță, iar acest lucru l-ar fi deranjat pe edilul capitalei, declarând că astfel i-a fost ,,atacată familia și soția”.

,,Iată această „personalitate” este plină de bunătate și învață oamenii moravuri. Vorbește despre valori, familie și trebuie să îl lăudăm și apărăm. Dar eu zic că este un „măgar” care trece liniile bunului simț. Ca sa înțelegeți cât de josnici sunt unii oameni cu care cândva am legat niște relații bune, omenești. Iar ei pentru anumite scopuri îmi atacă familia, soția, copiii. Întâi de toate sunt și eu om care are familie. Vreți să atacați, atacați-mă pe mine, eu sunt Ok! Propun un mic fragment din cele abordate, au fost mai multe murdării”, a punctat Ion Ceban, pe pagina sa de facebook.

Familia vicepreşedintei SUA Kamala Harris: sora Maya şi nepoata Meena, două femei frumoase şi aliatele ei de nădejde
Articolul anterior
Informații oficiale: Ce salariu a ridicat Igor Dodon în ultimul an de mandat
Articolul următor
Alte articole interesante