Primele declarații ale Elenei Udrea după eliberarea din închisoarea din Costa Rica

Elena Udrea şi Alina Bica au fost eliberate din penitenciarul Vilma Curling după trei luni de arest. Ajunsă acasă, lângă familia ei, fostul ministru al Turismului din România a declarat că eliberarea reprezintă o minune de Crăciun şi că a fost şi este victima abuzurilor din justiţie.

separator
Elena Udrea a făcut o serie de declarații, în direct, la Antena 3, după ce instanța din Costa Rica a decis eliberarea acesteia din arest preventiv.

„Abia am ajuns acasă, încercam să încropim masa de Crăciun. A durat mai mult decât am calculat ieșirea din arestul de aici. Suntem bine acum, ne pregătim pentru ziua de mâine. A fost o experiență foarte grea de data aceasta. Spun de data aceasta pentru că o compar cu cea din 2015, când am fost arestată preventiv în România. A fost mult mai greu decât atunci pentru că acum există un copil, există Eva, și despărțirea de ea a fost foarte greu de suportat. Am găsit-o mult mai mare decât am lăsat-o. Am lăsat-o la 13 zile, când m-au ridicat de pe stradă și am găsit-o acum mult mai mare. Îi mulțumesc mamei pentru asta și lui Adrian pentru că au avut grijă de ea și e sănătoasă, e bine, a crescut foarte mult. Cred că și ea e curioasă să mă cunoască. Încercăm să ne cunoaștem reciproc”, a declarat fostul ministru.

„Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai ușoară perioada asta. Departe de țară, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, dar Dumnezeu a făcut o minune că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă”, a mai spus Elena Udrea.

La eliberarea din penitenciar, Elena Udrea şi Alina Bica au fost aşteptate de logodnicul fostului ministru, Andrei Alexandrov, care a şi postat pe Facebook un mesaj în care a mulţumit tuturor pentru susţinere şi încurajare.

”În urmă cu 2 săptămâni, postam un mesaj prin care îl rugăm pe Moşu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetiţă noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranţa şi se pare că exact în seară de Ajun, Elena vine lângă noi, acasă. Magia Crăciunului e tăcută, nu o auzi… dar o simţi. Dumnezeu ne iubeşte. Mulţumesc tuturor pentru încurajări şi susţinere şi vă doresc Sărbători Fericite!”, a scris logodnicul Elenei Udrea.

Povestea lui Moş Crăciun, pe înţelesul copiilor
Articolul anterior
Poliția Națională a realizat un ,,Pom de Crăciun” cu ajutorul mașinilor de serviciu. Foto
Articolul următor
Alte articole interesante