Primele fotografii de la nunta Cleopatrei Stratan

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit astăzi religios.

Cei doi și-au unit destinele după un an de relație și sînt mai fericiți ca niciodată. Interpretul a postat prima imagine cu el și Cleopatra, soția lui, din ziua nunți, scrie noi.md. Pentru această zi specială, Cleopatra a ales o rochie de mireasă simplă ce i-a pus în valoare silueta perfectă. Artista, în vîrstă de 18 ani radiază de fericire în cea mai importantă zi din viața ei.

„Voiam să vă reamintesc, în caz că ați uitat, că azi mă însor. Mă însor! A venit vremea să mă însor. I-ați mireasă ziua bună de la tată de la mumă”, a spus Edward Sanda pe pagina lui de Instagram la primele ore ale dimineții, în timp ce viitoarea sa soție îl săruta fără rețineri. Recent, Edward Sanda a dezvăluit că el și Cleopatra nu vor avea nași de cununie

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sînt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, declara cîntărețul la un moment dat.

O femeie a fost spulberată de o maşină chiar în centrul Capitalei
Articolul anterior
A început postul Sfintei Marii, care este ţinut în special de femei
Articolul următor