Primele imagini ”Endless love” filmate pe plaja din Grecia!

Unii  merg pe litoral ca să ia toată marea și soarele, alții își încarcă bateriile,  iar o a treia categorie le îmbină pe toate foarte reușit. Cornelia și Marcel Ștefăneț s-au bronzat muncind timp de câteva săptămâni la primul lor duet.

separator


”Endless love” este prima piesă de dragoste adusă în dar soției. În grabă îndrăgostiții au decis să filmeze și un videoclip. Vezi mai jos, în premieră, cum s-a filmat ”Endless love” pe plaja Elenă.

Noua producție video nu a fost foarte costisitoare, deoarece transportul, cazarea și distracția au fost asigurate  de niște cumetri de-a lui Marcel, stabiliți de mulți ani  în Grecia.

Ca un soț adevărat ce este, Marcel i-a repetat de nenumărate ori iubitei  ”s`agapo”  în limba greacă, ceea ce ar însemna ”te iubesc”  în română.

A răsfățat-o cu fructe de mare pregătite cu iscusință de bucătarii de pe litoralul grecesc. Nici nu e de mirare că iubițeii au revenit acasă cu niște kilograme în plus.


La un moment dat Marcel nu mai putea vedea în ochi frigăruiul din fructe de mare și pește, deși eu le ador. Acasă am mâncat câteva zile  terci din hrișcă ca să aruncăm din kilograme. Acum însă avem o nouă pasiune culinară-sushi. Marcel le prepară în condiții casnice, iar de ceva vreme am învățat să le fac și eu.”

Întrebată, dacă nu regretă că s-a căsătorit la o vârstă atât de fragedă, Cornelia ne-a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste, deși acum mai are niște obligațiuni de făcut: gătitul și curățenia.

Vârsta nu este un obstacol. Eu sunt mai dinamică ca un copil, îmi place să mă trezesc dimineața, să sar în sus, în schimb, soțul mă completează pentru că este mai echilibrat. Mie îmi plac hainele colorate, el vrea să mă vadă mai elegantă. Și la acest capitol încercăm să cădem la pace.

La începutul relației mama era mai suspicioasă, dar Marcel a convins-o că este bărbatul perfect.

Ne-am cunoscut la ediția națională ”Eurovision”. Deja nu mai eram în ”Millenium” iar Marcel era în căutarea unei voci feminine pentru un nou proiect muzical. În 3-4 luni  eram cuplu, iar în mai puțin de 9 luni deja jucam nunta noastră.


Zilnic,  părinții lui Marcel ne întreabă când le aducem marea veste. Părinții mei cred că sunt prea tânără pentru a concepe un copil,  iar noi doi nu vrem să anticipăm lucrurile. Când va vrea Dumnezeu, se va întâmpla marea minune!”

 

Beauty Salon Langeles
Articolul anterior
Top 12 alimente pentru sănătatea inimii
Articolul următor
Alte articole interesante