Primul moldovean în finala ”Românii au talent”

6856_578276265539620_126710104_nVineri a avut loc prima semifinală în direct a show-lui ”Românii au talent” din România. Printre cei 12 semifinaliști care au urcat în scenă s-a numărat și moldoveanul Ghenadie Rotari. Cu ajutorul acordionului și al talentului său, Ghenadie a reușit să devină  unul dintre cei trei norocoși care au trecut în final. 

separator

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_v5na9YWU6I

Acordionistul a impresionat și de această data publicul și juriul cu un mix muzical prin care a redat o poveste de dragoste, pusă în scenă cu ajutorul a unei perechi de dansatori care-l însoțeau.

Ghenadie Rotari speră ca prin acest concurs să-și găsească sponsori, care i-ar finanța studiile la Londra.

În cea de-a doua semifinală de la ”Românii au talent”, printre semifinaliști se vor număra și micuții dansatori Ionela Țăruș și Mihai Ungureanu.

Amintim că regulile concursului sunt aceleași ca și în sezoanele anterioare: dintre cei 12 concurenți prezenți în fiecare dintre cele 5 semifinale LIVE, doar trei vor ajunge în marea finală de pe 10 mai. Anunci, 15 concurenți se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român.

 

Natalia Bodiu

Cum obții concediul de maternitate
Articolul anterior
Olia Tira se “dezgoleşte” în faţa jurnaliştilor
Articolul următor
Alte articole interesante