Primul robot sexual va fi pus în vânzare din ianuarie. Ce știe să facă?

Daily Mail susține că este prima publicație care a testat capacitățile robotului Harmony 2.1, adică ultima versiune a unui robot sexual, destinat publicului. Robotul urmează să fie lansat la comercializare din luna ianuarie, cu prețuri cuprinse între 8600 de euro și 17.000 de euro, în funcție de dotările cerute de clienți, transmite stirileprotv.ro.

separator

Harmony are 30 de chipuri diferite, 16 feluri de corpuri, diferite forme de sâni (de la AA la triplu F), 19 tipuri de sfârcuri și 11 feluri de aparate genitale. De fapt, acest așa zis robot este un cap vorbitor, așezat pe un corp de diferite forme și mărimi, cu o piele de silicon. Are 18 personalități, de la un caracter fericit și vesel, până la senzual, timid și foarte vorbăreț.

Harmony poate fi controlat cu ajutorul unei aplicații de smartphone sau tabletă, care permite utilizatorilor să îi ”construiască” personalitatea. Ea va ști să spună glume și chiar să spună fraze de bun venit, de genul: ”Bine ai venit acasă, dragule. Cum a fost azi la muncă?”

Who would you choose?

A post shared by RealDoll (@abyssrealdoll) on

Însă corpul său de silicon va rămâne nemișcat, ceea ce inventatorul său speră să îmbunătățească pe viitor, montându-i brațe robotice și senzori de căldură. Ba chiar se gândește să îi introducă o opțiune de auto-lubrifiant.

Premieră în Moldova. O tânără cu scolioză de gradul 4 a fost operată cu succes grație implantării unor dispozitive moderne
Articolul anterior
Emoționant! Un bărbat a așteptat 40 de ani pentru a cere în căsătorie femeia iubită
Articolul următor
Alte articole interesante