Prinţesa Dubaiului a fugit la Londra cu 39 milioane de dolari. Vrea să divorțeze de șeicul miliardar

Prinţesa Haya Al Hussein a fugit de la şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, conducătorul Dubaiului. Ea şi-ar fi luat copiii pe care îi are cu el şi s-ar fi ascuns la Londra.

separator
Şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, în vârstă de 70 ani, vicepreşedintele şi prim-ministrul Emiratelor Arabe Unite şi monarh constituţional al emiratului Dubai, trece printr-o mare încercare.

Soţia sa, prinţesa Haya, de 45 de ani, l-a părăsit şi a fugit cu 39 milioane de dolari în capitala britanică, susţine ziarul Daily Mail. Ar fi plecat împreună cu cei doi copii ai lor, fiica Jalila, de 11 ani, şi fiul Zayed, de 7 ani. Haya vrea să divorţeze de conducătorul Dubaiului după 15 ani de căsătorie.

Nu se cunosc motivele pentru care a decis să renunţe la căsătoria cu unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei. Prinţesa Haya este fiica fostului rege al Iordaniei, Husein, şi sora vitregă a actualului rege al Iordaniei, Abdullah al II-lea. Ziarul britanic spune că ea a fugit iniţial în Germania cu ajutorul unui diplomat german. Al Maktoum ar fi cerut nemţilor s-o înapoieze, însă a fost refuzat, ceea ce ar fi dus la o criză între cele două ţări. Prinţesa Haya vrea să înceapă o nouă viaţă departe de soţul miliardar.

Surse apropiate de familia regală din Dubai au confirmat că aceasta a părăsit ţara şi caută să divorţeze. Haya şi-a făcut studiile la Oxford şi a devenit a şasea soţie a şeicului la 10 aprilie 2004.

Ea nu a mai fost văzută în public din ziua de 20 mai. Conturile sale de socializare, de obicei pline cu poze de la activităţile sale caritabile, nu mai sunt active din februarie. De obicei, îşi însoţea soţul în vizite şi la evenimente mondene. Însă, în ultima vreme, emirul a apărut numai singur.

Anul trecut, prinţesa Latifa bint Mohammed Al Maktoum, de 33 de ani, fiica conducătorului Dubaiului de la o altă soţie, a fugit de asemenea de acasă şi a încercat să ceară azil în America. Ea a fost capturată după care a dispărut din viaţa publică. Se crede că s-a înapoiat în Emiratele Arabe Unite. Emirul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, cu averea de 4 miliarde de dolari, are 6 soţii şi 20 de copii, scrie click.ro.

Prințesa Diana ar fi împlinit astăzi 58 de ani!
Articolul anterior
În troleibuzele din capitală, se poate bea apă pe timp de caniculă
Articolul următor
Alte articole interesante