Prințesa Haya aduce noi acuzații despre soțul ei, de la care a fugit. Ce spune despre șeicul din Dubai?

Soția șeicului Mohammed Al Maktoum, prințesa Haya Bint al-Hussein, a cerut un ordin de protecție într-o instanță britanică susținând că a fost forțată să se căsătorească. La primul termen al procesului, prințesa a cerut pe lângă ordinul de protecţie şi custodia celor doi copii ai cuplului şi un ordin de anti-molestare pentru ea, scrie CNN.

separator

Șeicul Mohammed nu a fost prezent la primul termen al procesului, dar a cerut prin intermediul avocaților săi să-i fie trimişi copiii înapoi în Dubai, potrivit libertatea.ro.

Cererea prințesei privind ordinul de protecţie a fost făcută pe baza legii Regatului Unit care protejează o persoană care este forţată să se căsătorească cu cineva cu care nu doreşte sau poate ajuta persoanele care se află deja într-un mariaj forţat.

De asemenea, Prințesa Haya a cerut protecție pentru copiii ei și un ordin de anulare a căsătorie, susținând că mariajul ei cu șeicul din Dubai a fost unul forțat, potrivit BBC.   Avocaţii Şeicului Mohammed au cerut mai multe restricţii pentru presă, însă această cerere a fost respinsă, preşedintele Diviziei pentru Familiie a tribunalului considerând că există interes public pentru a înţelege procedurile tribunalului.

Prinţesa Haya, care este sora Regelui Iordaniei, a fugit în luna iunie, cu fiul ei, Zayed în vârstă de 7 ani şi fiica sa, Al Jalila, în vârstă de 11 ani, în Marea Britanie. Ea se căsătorise cu șeicul din Dubai în anul 2004.

Boala înșelătoare care i-a provocat decesul Florinei Cercel. Mulți o descoperă prea târziu
Articolul anterior
Un pod nou care face legătura între gara feroviară și gara auto a fost inaugurat la Strășeni
Articolul următor
Alte articole interesante