Prințul din Arabia Saudită, aflat în comă de 15 ani, și-a mișcat prima dată degetele de la mână

Prințul Al-Waleed este în comă din anul 2005, când a suferit o hemoragie cerebrală rezultată în urma unui teribil accident de maşină. Studia la acea vreme la un colegiu militar. Tânărul prinţ se află de atunci pe un pat de spital, conectat la un ventilator.

separator

Ultima sa mișcare fizică a fost înregistrată acum cinci ani, potrivit Daily Mail. Tatăl prințului nu a renunțat niciodată la speranța că fiul său își va reveni într-o bună zi.

Aflat în comă de mai bine de un deceniu, a reușit recent să-și miște pentru prima dată degetele de la mână. Momentul emoţionant a fost filmat, scrie observatornews.ro.

Prințul Al-Waleed bin Khalid Al-Saud a fost filmat în momentul în care îşi mişcă degetele la auzul unei voci cunoscute, o femeie care în timpul vizitei sale îi strigă numele.

„Bună, Didi, salut, salut, lasă-mă să văd, salut”, spune ea în timp ce prințul își mișcă degetele ca răspuns.

Fericită de reacţia primită, femeia continuă să-i strige „încă unul, încă unul”, iar „Prinţul Adormit” reuşeşte la un momentdat să-şi ridice puţin toată mâna.

„Foarte bine!” poate fi auzită femeia, în timpul videoclipului.

Imaginile momentului au fost vizionate de aproape 200.000 de persoane pe Twitter și au fost împărtășite, printre alţii, şi de prințesa Noura bint Talal Al-Saud din Arabia Saudită.

Serghei Lazarev s-a lăudat cu o verighetă, provocând agitație în mediul virtual
Articolul anterior
Reprezentant OMS: Modelul suedez a funcționat pentru că nu sunt impuse regulile anti-Covid. Oamenii au încredere în autorități și le respectă
Articolul următor
Alte articole interesante