Prinţul Harry împlineşte astăzi 34 de ani

Prinţul Harry împlineşte astăzi 34 de ani. Este prima aniversare a lui Harry ca bărbat însurat. Anul trecut pe vremea aceasta, nici măcar nu-şi anunţase logodna.

separator

Al şaselea în ordinea succesiunii la tron, prinţul Harry este unul dintre cei mai populari membri ai familiei regale, cucerind pe toată lumea cu umorul şi deschiderea lui.

Familia regală nu a anunţat cum plănuieşte prinţul să-şi serbeze ziua de naştere. Ducii de Sussex vor sărbători această zi în privat, nefiind programat să participe la niciun eveniment public.

„Vă mulţumim tuturor pentru mesajele minunate cu ocazia zilei de naştere a Ducelui de Sussex!”, a scris pe Twitter, Palatul Kensington, reşedinţa din Londra a cuplului regal.

Harry şi fosta actriţă Meghan, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit la 19 mai. Al şaselea în ordinea de succesiune la tronul Regatului Unit, Harry este al doilea fiu al prinţului Charles şi al regretatei prinţese Diana, prima soţie a acestuia. Fratele său, prinţul William, este al doilea în linia de succesiune la tron după Charles.

Persoane publice, reprezentanți ai ambasadelor, dar și simpli cetățeni, s-au mobilizat pentru a face Moldova mai curată!
Articolul anterior
Video. Filip Kirkorov a lansat un videoclip alături de Timati și Egor Krid
Articolul următor
Alte articole interesante