Prințul Harry e de nerecunoscut. Cum a fost surprins la cumpărături?

Prințul Harry a fost surprins într-o ţinută casual, în timp ce cumpăra două sandvişuri şi zâmbind mulţumit de viaţa simplă pe care o duce în prezent.

separator
În cursul zilei de duminică, Ducele de Sussex a fost zărit pe străzile din Vancouver, noua lui reşedinţă, într-o ţinută casual, ridicând două sandvişuri de la un food store din drumul lui. Nimic neobişnuit aici. Poate pentru un cetăţean de rând, dar pentru un membru marcant al familiei regale britanice, pentru cineva care se afla pe linia succesorală la tron, asemenea activitate este complet neobişnuită.

Ținutele în care-l vedeam până acum pe prinţ nu prea mai fac parte din actuala garderobă a ducelui, el preferând acum jeanşii şi puloverele comode.Ar putea fi pentru ultima dată când Harry mai comandă sandvişuri în calitate de regalitate, adică purtând titulatura regală primită la naştere, pentru că din ultimele informaţii primite de la Palatul Buckingham reiese că Regina Elisabeta a II-a le-a ordonat, mai nou, Ducilor de Sussex să înceteze să mai folosească cuvântul “regal” în spaţiul online, scrie okmagazine.ro.

Cazul tinerei, dată jos din microbuz pentru o bancnotă de 200 de lei: șoferul a încălcat drepturile consumatorului. Ce amendă a primit
Articolul anterior
Individul care a împușcat 11 oameni în Germania, a lăsat o scrisoare-confesiune
Articolul următor
Alte articole interesante