Prințul Harry, mărturii dureroase despre copilul pe care el și Meghan l-au pierdut. Gestul impresionant făcut de ducele de Sussex

În noua sa carte de memorii, „Spare”, prințul Harry a mărturisit că „s-a simțit total deznădăjduit” atunci când Meghan Markle a suferit un avort spontan în 2020. Harry își amintește cum el și soția sa „au plâns amândoi” și au jelit în zilele de după pierderea sarcinii.

Prințul Harry face noi acuzații uluitoare. De ce ar fi pierdut, de fapt, Meghan Markle cea de-a doua sarcină

Un pasaj din noua carte de memorii a prințului Harry, „Spare”, descrie cum acesta „s-a simțit total deznădăjduit” atunci când Meghan Markle a suferit un avort spontan în 2020.

„Un pachet micuț”, a spus Harry despre „copilul nenăscut” care a părăsit spitalul cu ei și pe care avea să-l îngroape mai târziu. „Ne-am dus într-un loc, un loc secret pe care doar noi îl știam. Sub un banian (o varietate de smochin, n.r.), în timp ce Meg plângea, am săpat o groapă cu mâinile și am așezat pachețelul micuț ușor în pământ”, a scris ducele de Sussex într-un fragment pe care PEOPLE l-a publicat.

Memoriile prințului au ajuns marți pe rafturile librăriilor din întreaga lume.

„Am știut, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd pe al doilea„, a scris Markle într-un eseu din 2020 pentru The New York Times. Fiul cuplului, Archie Harrison, avea 1 an în momentul avortului spontan.

„După ce i-am schimbat scutecul [lui Archie], am simțit o crampă puternică. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, melodia veselă fiind un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă”, a scris ea.

„Câteva ore mai târziu, zăceam pe un pat de spital, ținându-l de mână pe soțul meu. I-am simțit clămpănitul palmei și i-am sărutat încheieturile, umede de la lacrimile noastre. Privind pereții albi și reci, ochii mi s-au închis în orbite. Am încercat să-mi imaginez cum ne vom vindeca”, a explicat Markle.

Prince Harry and Meghan Markle failed to 'get their story straight', PR  guru claims | Royal | News | Express.co.uk

Din ce cauză ar fi suferit Meghan Markle un avort spontan

Harry și Marke abordează, de asemenea, problema avortului spontan în noul lor documentar Netflix, „Harry & Meghan”. Harry a sugerat că stresul provocat de procesul ei cu Mail on Sunday ar fi cauza pierderii sarcinii. „Cred că soția mea a suferit un avort spontan din cauza a ceea ce a făcut Mail. Am urmărit totul”, a spus el.

„Acum, știm cu siguranță că avortul spontan a fost creat din această cauză? Bineînțeles că nu știm. [Dar] ținând cont de stresul care a cauzat lipsa somnului și de momentul sarcinii, pot spune din ceea ce am văzut că avortul spontan a fost creat de ceea ce încercau să-i facă”, a continuat Harry.

Meghan Markle și Harry i-au urat bun venit celui de-al doilea copil al lor, Lilibet, în iunie 2021.

Fotografiile cu Archie și Lilibet pe care prințul Harry și Meghan Markle le-au ținut ascunse până acum. Ce detalii au ieșit la iveală

sursa

Pietoni amendați pentru traversarea neregulamentară

Pietonii sunt implicați, practic, zilnic în accidentele rutiere, care se produc pe drumurile naționale din țară. Potrivit Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) în unele cazuri de vină se fac cei care traversează neregulamentar strada.

Polițiștii continuă să împartă amenzi pentru traversarea neregulamentară

Cu scopul de a-i disciplina pe cei ce încalcă regulile de circulație, inspectorii de patrulare desfășoară operațiunea cu genericul „Pietonul”, transmite moldova1.md.

„ – De ce traversați strada neregulamentar? – Mă grăbesc. – Graba strică treaba, știți? Grăbește-te încet, cum s-ar spune”.

Majoritatea pietonilor, care au traversat strada neregulamentar au inventat scuze pentru acțiunile ilegale.

„Mă doare piciorul. Nu pot să cobor pe scări”.

„ – Am trecut deja. – Dar viața nu are prioritate? – M-am uitat că mașini nu sunt și am trecut”.

„Mă grăbesc. – Unde vă grăbiți? Dar viața nu are prioritate?”.

Unii pietoni și-au recunoscut vina, însă nu au vrut să discute.

„ – De ce treceți? – Mă scuzați, mă scuzați”.

„ – De ce nu treceți la zebră?”.

„ – Scuze”.

Pentru a responsabiliza participanții la trafic și cu scopul de a reduce numărul accidentelor rutiere cu implicarea pietonilor, oamenii legii au inițiat operațiunea „Pietonul”.

„Când vizibilitatea este foarte scăzută șoferii ar putea să nu observe pietonul și să nu reușească să staționeze la timp. Pietonii care traversează strada neregulamentar riscă o sancțiune de la 300 până la 450 de lei, iar conducătorii auto care nu cedează trecerea legală a pietonilor riscă o sancțiune de la 900 până la 1.500 cu aplicarea a trei puncte de penalizare”, a declarat Natalia Golovco, ofițer de presă INSP.

Potrivit datelor oficiale, de la începutul anului au avut loc 59 de accidente rutiere. Zece persoane și-au pierdut viața, iar alte 50 au fost traumatizate, urmare a accidentelor rutiere în care au fost implicați.

O americancă, arestată în Rusia după ce a plimbat un vițel prin Moscova

O americancă a fost reţinută şi amendată de un tribunal din Rusia miercuri, după ce a plimbat un viţel în Piaţa Roşie din Moscova, despre care a spus că îl cumpărase pentru a îl salva de la sacrificare, au anunţat mass-media ruse, citate de Reuters.

O americancă, arestată în Rusia după ce a plimbat un vițel prin Moscova

Alicia Day, în vârstă de 34 de ani, a fost amendată cu 20.000 de ruble (285 de dolari) pentru că a stânjenit accesul pietonilor în cadrul unui protest neautorizat, transmite Digi24.ro.

Ea a fost condamnată şi la 13 zile de „arest administrativ” în urma unei acuzaţii separate: nesupunere faţă de ordinele poliţiştilor. „Am cumpărat viţelul pentru ca el să nu fie mâncat”, a declarat Alicia Day, citată de agenţia de presă TASS. 

Înregistrări video distribuite în presa de stat rusă o arată pe americancă în timp ce dezvăluia că a angajat un şofer pentru a aduce viţelul în Piaţa Roşie cu ajutorul unui vehicul.  

„Am vrut să îi arăt un loc frumos din ţara noastră frumoasă”, a declarat ea. 

Ambasada americană, contactată de Reuters, nu a făcut deocamdată declaraţii pe această temă. Alicia Day locuieşte într-o suburbie a oraşului Moscova, după ce a sosit în Rusia cu ajutorul unei vize turistice, precizează agenţia de presă RIA. 

În trecut, ea a susţinut acţiuni similare de protest şi în alte ţări, notează Agerpres. În 2019, cotidianul britanic Daily Mail a raportat că Alicia Day a „salvat” un porc de la sacrificare în vestul Angliei, pe care l-a denumit „Jixy Pixy”, l-a adus la Londra cu taxiul şi l-a plimbat prin oraş şi prin restaurante.  

A trebuit să îl predea însă unei fundaţii care militează pentru bunăstarea animalelor după ce proprietarul micului apartament pe care îl închiriase a descoperit că porcul trăia în acea locuinţă.

Cuplu arestat într-un restaurant din Rusia din cauza conversației anti-război auzite de vecini. Poliția le-a luat copilul de 9 ani

Un canal de Telegram rusesc care urmărește arestările abuzive dictate de regimul Putin relatează un caz înfricoșător.

Un cuplu de tineri ruși, cu numele Olesia și Alexei Ovcinnikov, a fost reținut de mascați în restaurantul Na Drovakh din orașul Krasnodar, transmite www.ziare.com.

Afirmațiile anti-război făcute de cei doi, aflați împreună cu copilul de 9 ani la masă, au dus la chemarea „poliției fasciste a lui Putin” de către un vecin de masă.

Cei doi au fost arestați sub acuzația de „hărțuire”.

„Poliția i-a arestat la restaurant și le-a luat copilul de 9 ani. Când a sosit poliția fascistă a lui Putin, i-a încătușat pe părinți și i-au ținut pe podeaua restaurantului timp de peste o oră, înainte de a-i duce la închisoare, potrivit martorilor oculari.

Potrivit canalului Telegram OVD-info, care urmărește arestările politice din Rusia, polițiștii i-au dus apoi la secție pentru audieri și, cu acuzația de „hărțuire”, i-au lăsat peste noapte în arest. Fiica cuplului, în vârstă de 9 ani, a fost despărțită de părinți și trimisă acasă.

Potrivit cuplului, aflat acum în stare de libertate, li s-a spus direct că au fost arestați pentru declarații împotriva războiului.

Fotomodelul Tatjana Patitz s-a stins la vârsta de 56 de ani
Articolul anterior
Cine va prezenta emisiunea, după ce Cătălin Măruță a anunțat că va lipsi o perioadă de pe micile ecrane
Articolul următor