Prințul Harry și Meghan și-au făcut prima apariție în public, după ce s-au retras din familia regală

Prințul Harry și Meghan markle și-au făcut prima apariție în public după ce s-au retras din familia regală și au plecat definitiv în Canada.

separator
Cei doi au ajuns în SUA, unde Harry a fost speaker la un eveniment organizat la Miami de compania JPMorgan. Potrivit New York Post, Harry a fost un speaker cheie la eveniment, iar prezența lui a iscat foarte multă agitație, fiind prezenți foarte mulți agenți de securitate, scrie libertateapentrufemei.ro.

Evenimentul face parte din JPMorgan Alternative Investment Summit, o adunare ce are loc în fiecare an în Miami și atrage foarte mulți oameni bogați precum Bill Gates sau Alex Rodriguez. Ducii nu au precizat dacă au fost plătiți pentru prezența lor la eveniment, însă specialiștii în PR estimează că aceștia ar fi primit aproximativ un milion de dolari pentur prezența lor. Reprezentanții companiei JPMorgan și purtătorul de cuvânt al cuplului au refuzat să facă comentarii.

În plus, Meghan și Harry au fost invitați să participe la gala Oscar, unde ar fi urmat să anunțe premiul pentru cel mai bun film, însă ducii au refuzat.

Însă, nu doar prezența lor i-a uimit pe oamenii prezenți al summit, ci și discursul ținut de Harry care a vorbit despre probleme lui din copilărie, dar și despre motivul pentru care a decis să renunțe la familia regală. „Harry a vorbit despre problemele mentale și a dezvăluit că el face terapie de șapte ani pentru a putea trece peste trauma provocată de pierderea mamei lui. A vorbit despre cum l-au afectata evenimentele din copilăria lui ‘, a declarat o sursă pentru New York Post.

Harry a vorbit și despre Megxit, spunând că deși a fost foarte dificil pentru el și Meghan, nu regretă decizia lor de a se retrege de la rangul de seniori regali, pentru că vrea să-și protejeze familia. Nu vrea ca Meghan și fiul lor archie să treacă prin ce a trecut el în copilărie’, a mai spus sursa.

Meghan, de asemenea, s-a adresat publicului de la eveniment și a vorbit despre cât de mult își iubește soțul.

Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat la începutul lunii ianuarie că renunță la rangul de seniori regali pentru a deveni independenți financiar și pentru a-și petrece o mare parte din timp și în Canada, continuând să o reprezinte pe regină. Însă, Majestatea Sa nu a fost de acord cu planul lor, și în cele din urmă cei doi au fost nevoiți să iasă definitiv din familia regală. Ei s-au mutat împreună cu fiul lor, Archie, în vârstă de nouă luni, în Canada.

Tot în Miami, Meghan și Harry au fost văzuți la restaurantul hotelului „1 Hotel’ din Miami South BEach, luând cina cu Jennifer Lopez și partenerul ei, Alex Rodriguez. Imaginile cu ducii de Sussex s-au viralizat pe rețelele de socializare, pentru ținutele celor doi. Aceștia păreau mai mult într-o vacanță în Miami, purtând cămăși colorate și înflorate.

O femeie din Capitală și-a luat zilele crezând că fiica ei nou-născută este grav bolnavă
Articolul anterior
Alertă de tuberculoză la o grădiniță din municipiul Chișinău
Articolul următor