Prințul William și ducesa de Cambridge au făcut publică fotografia lor de Crăciun!

Prințul William și soția sa, Kate, au publicat imaginea care va fi pe felicitarea lor de Crăciun anul acesta. Ducele și ducesa de Cambridge au împărtășit miercuri seara imaginea, care prezintă familia celor cinci, confirmând că va fi folosită pe felicitările lor de anul acesta.

Imaginea îi arată pe William și Kate stând pe baloturi de fân în fața unei grămezi uriașe de bușteni, la casa lor de la țară, Anmer Hall din Norfolk. Cei trei copii ai lor sunt cu ei. George, de 7 ani, este așezat lângă tatăl său.

Louis, de 2 ani, este văzut stând între picioarele tatălui său și fură toată atenția cu zâmbetul său larg. Charlotte, în vârstă de 5 ani, este așezată lângă mama ei.

Fotografia de familie a fost făcută toamna, ceea ce înseamnă că probabil a fost făcută cu puțin timp înainte de a se întoarce la Londra pentru noul an școlar. Familia este îmbrăcată în culori pământii, fie în blugi, fie în pantaloni chino casual.

Kate a ales un jersey de un bordo intens pentru fotografie, în timp ce fiica ei Charlotte poartă un pulover verde care prezintă o casă și alfabetul englez. O cămașă albastră este vizibilă sub puloverul verde măsliniu al prințului William, iar fiul său George poartă o vestă de lână cu fermoar.

Louis poartă pantalonași lungi, ceva neobișnuit în aristocrație pentru un băiețel de vârsta lui. Multe fotografii ale fratelui său, la o vârstă similară, l-au arătat în pantaloni scurți.

OMS recomandă purtarea măștilor la întâlnirile de Crăciun în familie
Articolul anterior
Fratele șefului Procuraturii Ștefan Vodă a împușcat un tânăr în Capitală
Articolul următor
Alte articole interesante