Prinţul William şi soţia sa, Kate, au postat o fotografie online cu ocazia aniversării a 12 ani de căsătorie, relatează agerpres.ro.
Fotografia, realizată în comitatul Norfolk într-o zi însorită anul trecut, îi arată pe cei doi pe biciclete.
William poartă ochelari de soare, blugi şi o cămaşă albastră, iar Kate este îmbrăcată într-o cămaşă albă şi blugi, iar pe cap are o pereche de ochelari de soare.
Fotografia a fost postată pe contul oficial de Twitter al cuplului, cu mesajul simplu „12 ani” şi un emoticon în formă de inimă.
William şi Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011, după o relaţie de opt ani.
Căsătoria celor doi a fost evenimentul regal al anului 2011, la care au participat 2.000 de invitaţi.
Aproape 25 de milioane de persoane din Marea Britanie au urmărit ceremonia transmisă în direct la televizor, cu o audienţă la nivel global estimată la două miliarde de telespectatori.
După 12 ani, cuplul are trei copii, prinţul George, în vârstă de nouă ani, prinţesa Charlotte, şapte ani, şi prinţul Louis, de cinci ani.
Proteste violente în Franța, după uciderea unui tânăr de 17 ani! Macron convoacă o celulă de criză!
Preşedintele francez Emmanuel Macron a convocat joi dimineaţă o celulă interministerială de criză în urma unei noi nopţi de violenţe, ca reacţie la moartea unui adolescent ucis de un poliţist în timpul unui control rutier, a anunţat preşedinţia.
În total, 150 de persoane au fost arestate în noaptea de miercuri spre joi şi mai multe clădiri publice au fost „incendiate sau atacate”, anunţase anterior ministrul de Interne Gérald Darmanin, scrie presa franceză, citată de news.ro.
The authorities in France opened a criminal investigation after a 17-year-old driver was shot and killed by a police officer during a traffic stop near Paris. The killing prompted protests and fueled a debate on French security forces' use of deadly force. https://t.co/dR4lA6Nyezpic.twitter.com/g3sSeGXaUM
Violenţele au continuat, miercuri seară, în toată Franţa, în special în regiunea pariziană, unde Nahel, în vârstă de 17 ani, a fost ucis de un poliţist după ce a refuzat să se supună.
Situaţia a început să devină tensionată după ora 23.00 (21.00 GMT) la Nanterre, la aproximativ 15 km vest de Paris, în departamentul Hauts-de-Seine, unde adolescentul a fost împuşcat mortal marţi.
Mai mult de o duzină de maşini şi coşuri de gunoi au fost incendiate şi bariere au fost amplasate pe şosea, potrivit jurnaliştilor AFP aflaţi la faţa locului. Cuvintele „Justiţie pentru Nahel” şi „Poliţia ucide” au fost inscripţionate cu spray pe faţada unei clădiri.
Confruntările cu poliţia au avut loc în jurul orei 01.00 (23.00 GMT miercuri) într-un cartier din oraş, care fusese deja scena unor confruntări între locuitori şi poliţie în ziua precedentă. Au fost trase gaze lacrimogene ca răspuns la aruncarea de pavele.
Madonna își amână turneul mondial. Artista a ajuns la terapie intensivă
Madonna și-a amânat turneul mondial după ce a fost internată la terapie intensivă din cauza unei infecții bacteriene grave. Artista se așteaptă la o recuperare completă.
Potrivit managerului ei, vedeta pop la nivel mondial a dezvoltat o infecție bacteriană gravă, care a dus la „o internare de câteva zile la terapie intensivă”.
Într-o declarație, Guy Oseary a declarat că starea de sănătate a Madonnei se îmbunătățește, dar că aceasta se află în continuare sub îngrijire medicală, scrie BBC citat de stirileprotv.ro.
Turneul Celebration urma să marcheze patru decenii de carieră ale artistei. Seria de concerte trebuia să înceapă la mijlocul verii, în America de Nord, apoi urma să ajungă în Europa.
Madona a anunțat la începutul anului că urma să susțină spectacole în 35 de orașe. Din păcate, nici unul din România.
Primele imagini cu resturile submersibilului Titan, scoase din adâncuri
Au apărut primele imagini cu resturi ale submersibilului Titan, scoase din adâncuri și aduse la țărm, la cheiul Gărzii de Coastă canadiene din St. John’s, Newfoundland.
Resturi ale submersibilului Titan, care transporta cinci persoane într-o călătorie în largul mării către epava centenară a navei Titanic, în cadrul unei expediţii turistice, au fost găsite la cinci zile după ce a fost lansată o operațiune masivă de căutare, când acesta a pierdut contactul cu nava-mamă, transmite Știri.md cu referire la stirileprotv.ro.
Submersibilul Titan, care are o lungime de 6,7 metri şi este operat de compania americană OceanGate Expeditions, şi-a început coborârea duminică la ora locală 8:00 (15:00, ora României).
Contraamiralul John Mauger, din cadrul Pazei de Coastă a SUA, a declarat că nava a suferit o „implozie catastrofală”, ucigând toate cele cinci persoane aflate la bord.
Imaginile au arătat cum piesele sunt descărcate de pe nava Horizon Arctic la cheiul Gărzii de Coastă canadiene din St. John’s, Newfoundland.
Un efort uriaș de căutare și salvare a fost lansat pentru a recupera nava dispărută, dar, în mod tragic, au fost recuperate resturi de pe epavă la aproximativ 490 de metri de prova Titanicului.
S-a confirmat că implozia a avut loc la 18 iunie, data dispariției submarinului, iar toți cei cinci pasageri aflați la bord au fost uciși.
Cele cinci persoane care au murit în urma „imploziei catastrofale” ale submersibilului Titan sunt Stockton Rush, directorul executiv al OceanGate, care deținea nava, Hamish Harding, Paul-Henri Nargeolet, Shahzada Dawood și fiul său de 19 ani, Suleman Dawood.
În urma acestui incident îngrozitor, oficialii americani din domeniul maritim au declarat că vor publica un raport menit să îmbunătățească siguranța submersibilelor la nivel mondial.
Anchetatorii din SUA, Canada, Franța și Marea Britanie colaborează îndeaproape la investigarea accidentului din 18 iunie.
Aceștia susțin că incidentul s-a petrecut într-o „regiune neiertătoare și greu accesibilă” din Atlanticul de Nord, a declarat contraamiralul John Mauger, de la primul district al Gărzii de Coastă americane, din cadrul Gărzii de Coastă.