Producătorii show-ului negociază intens cu ei – Nicoleta Luciu și Pavel Stratan la Dansez pentru tine

Sezonul din toamnă al competiției „Dansez pentru tine” se anunță unul incendiar. Tratativele sunt în toi, iar variantele sună bine.

separator

Dacă totul va decurge conform planului, printre cei care vor intra în „ringul viselor” se numără Nicoleta Luciu și Pavel Stratan.

 

Nicoleta Luciu a fost deja în platoul emisiunii „Dansez pentru tine”, dar numai în calitate de susținător al surorii ei, Iuliana. A venit însă momentul ca ea să fie cea care va intra în ring pentru a-și demonstra aptitudinile pentru dans. Potrivit informațiilor noastre, Nicoleta a avut o întâlnire cu producătorii show-ului chiar înainte de a pleca în vacanță în Croația.

Atunci, se pare, s-a ridicat problema participării ei la competiția din această toamnă și s-au discutat câteva aspecte ale contractului, urmând ca acesta să fie definitivat după revenirea ei în țară. Cert este că, deși nu mai are o colaborare stabilă cu Pro TV-ul, probabilitatea cooptării ei în echipa de la „Dansez pentru tine” este destul de mare. În același stadiu se afla și discuțiile cu prima vedeta-bărbat luată în calcul pentru sezonul din toamnă. Artistul moldovean Pavel Stratan este în topul listei producătorilor, motiv pentru care negocierile între cele două părți se poartă intens. Potrivit surselor românești, și în cazul lui, șansele să ajungă în „ringul viselor” în această toamnă sunt uriașe.

 

Sursa: http://www.cancan.ro/

 

Rusia anunță că retrage acuzațiile de trădare la adresa lui Prigojin. Liderul grupării paramilitare se mută în Belarus

Avansul mercenarilor Wagner spre Moscova s-a oprit, sâmbătă seară, după ce Evgheni Prigojin a fost convins după negocieri cu Aleksandr Lukașenko să nu mai continue rebeliunea împotriva forțelor Kremlinului și a regimului Putin. „Înțelegând toată responsabilitatea că ar putea fi vârsat sânge rusesc, întoarcem coloanele noastre și ne îndreptăm în sens invers, în taberele luptă conform planului”, a transmis Prigojin, confirmând oprirea avansului mercenarilor. Totuși, nu este încă clar care va fi deznodământul în condițiile în care Putin a promis, dimineață, că cei responsabili de această „trădare” vor fi pedepsiți. Între timp, Kremlinul a anunțat că nu are de gând să-l pedepsească pe Prigojin pentru insurecție și că a ajuns la un acord ca liderul Wagner să plece în exil în Belarus. Nici luptătorii din gruparea de mercenari nu vor fi pedepsiți și vor primi posibilitatea de se înrola la ministerul apărării rus și de a semna contracte pentru a intra în armata regulată.

Militari pe un tanc

Prigojin a plecat din Rostov pe Don în uralele rușilor adunați în piață

Liderul mercenarilor Wagner a plecat din Rostov, sâmbătă seară, după ce a anunțat că nu mai atacă Moscova și că a ajuns la un acord cu Lukașenko pentru a încheia scurta sa insurecție împotriva regimului Putin, transmite digi24.ro

Prigojin a plecat într-o mașină de culoare neagră în uralele rușilor adunați în zonă pentru a-l vedea plecând. Prigojin a strâns mâinile rușilor adunați să-l salute la plecare.

Retragerea mercenarilor Wagner din Rostov s-a încheiat

Toate tancurile, echipamentele grele și luptători ai grupării Wagner au părăsit teritoriul din apropierea sediului Cartierului Militar Sudic, din orașul Rostov, conform agenției de presă rusească Tass.

Rusia anunță că nu-l mai pedepsește pe Prigojin. Liderul Wagner va pleca în Belarus

Autoritățile ruse nu vor continua procedurile în dosarul penal împotriva lui Evgheni Prigojin, a anunțat, sâmbătă seară, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al lui Putin.

Peskov a precizat că Kremlinul a ajuns la un acord cu gruparea Wagner în care luptătorii mercenari se vor întoarce în taberele lor, iar Evgheni Prigojin va pleca în Belarus.

O parte dintre luptătorii Wagner care au refuzat să lupte, inițial, în campania lui Prigojin vor fi recrutați de ministerul apărării de la Moscova și vor semna contracte acolo, a mai spus Peskov.

Peskov a spus că nu știe ce va face Prigojin în Belarus, dar că autoritățile nu vor mai continua procedurile împotriva mercenarilor care au participat la insurecție, datorită „meritelor lor de pe front”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a precizat și că Putin „apreciază” medierea lui Lukașenko și că dictatorul rus nu plănuiește să se mai adreseze publicului în perioada următoare.

„Putin și Lukașenko au fost de acord că vor face eforturi de mediere pentru a rezolva situația cu Wagner. A existat un obiectiv mai înalt pentru a evita vărsarea de sânge și confruntarea internă, iar eforturile lui Lukașenko au fost în numele acestor obiective”, a adăugat Peskov.

Poliţia rusă a găsit 47 de milioane de dolari cash în sediul Wagner. Ce spune Prigojin despre acești bani

Serviciile de securitate ruse au efectuat un raid asupra unei proprietăţi a grupului Wagner din Sankt Petersburg. Percheziţiile vin după ce grupul Wagner a lansat o rebeliune împotriva conducerii de la Moscova.

Bucătarul lui Putin”, șeful mercenarilor Wagner, este pe cale să „creeze un  fel de stat paralel în Rusia” (politolog) | Digi24

Rapoarte din presa rusă susţin că au găsit 47 de milioane de dolari şi 38 milioane de lire sterline în numerar în cutii de carton lângă biroul lui Evgheni Prigozhin, scrie Mediafax.

Liderul grupului paramilitar a declarat că banii erau pentru a acoperi salariile şi alte cheltuieli pentru luptătorii săi Wagner.

Într-un mesaj audio pe canalul său Telegram, liderul Wagner se referă la o dubă şi două autobuze încărcate cu bani.

El spune că acestea sunt fondurile pentru a acoperi plăţile pentru luptătorii Wagner.

„Wagner a funcţionat în ultimii 10 ani folosind doar bani lichizi – aşa cum s-a convenit în contractul nostru. Eu îl respect pe deplin”, spune Prigozhin.

„Forţele de ordine au intrat în centrul PMC Wagner de pe strada Zolnaya din Sankt Petersburg. Două dube cu poliţişti şi membrii ai gărzilor naţionale au ajuns la clădire”, a anunţat agenţia de presă locală Fontanka.

Prima medalie pentru Republica Moldova la Jocurile Europene din Polonia

Republica Moldova are prima medalie de la Jocurile Europene din Polonia. De ziua sa de naștere, canoistul Serghei Tarnovschi a cucerit bronzul în proba de 500 de metri.

„Medaliat cu bronz, reprezentantul Republicii Moldova, Serghei Tarnovschi!”

Serghei Tarnovschi a urcat pe a treia treaptă a podiumului de premiere și a fost recompensat cu medalia de bronz pentru prestația în concursul de 500 de metri. Sportivul, antrenat de Nicolae Juravschi, a fost cronometrat cu un minut, 46 de secunde și 460 de miimi. Canoistul din Republica Moldova s-a lăsat depășit de cehul Martin Fuksa și de românul Cătălin Chirilă, potrivit tvrmoldova.md.

Serghei Tarnovschi a avut ocazia să urce pe podium și în proba de 200 de metri, doar că reprezentantul Republicii Moldova a încheiat cursa de ieri pe a patra poziție. Mai puțin de o secundă l-a despărțit pe elevul lui Nicolae Juravschi de o nouă medalie de bronz.

A fost aproape de podium și Maria Olărașu, care a ocupat astăzi locul patru în concursul de 500 de metri. Sportiva din Republica Moldova a fost cronometrată cu două minute și opt secunde, insuficient pentru a le depăși pe canoistele din Ucraina, Spania și Ungaria.

Bronzul adjudecat astăzi de Serghei Tarnovschi este prima distincție pentru Republica Moldova la Jocurile Europene din Polonia.

Beauty brands Eliana / Rochii de seară
Articolul anterior
Demi Moore, la un pas de nebunie de când a aflat că fostul soţ s-a cuplat cu Mila Kunis!
Articolul următor