Profesoară bătută de un elev, cu fractură de stern şi trei coaste rupte

Răsturnare de situaţie în cazul unei profesoare, acuzată că ar fi îmbrâncit un elev. Acesta susţine că a fost victimă de fapt, și s-a ales cu fractură de stern şi trei coaste rupte, după ce a fost lovită cu pumnul de către un elev de clasa a 9-a.

Conflictul între cei doi a pornit după ce elevul a cerut să plece mai repede de la oră pentru că era navetist. Profesoara de biologie Alina Sălăjan, de la Colegiul Tehnic Grigore Bariţiu, din Baia Mare, ar fi refuzat să îl lase de la oră, elevul ar fi insistat şi de aici a început întreg scandalul şi îmbrâncelile între cei doi. 

Într-o filmare apărută în mediul online se aude vocea profesoarei: „Măi, copile, nu mă împinge”.

După ce cazul a luat amploare, profesoara de biologie, în vârstă de 47 de ani, a trimis documente medicale presei locale care susţin că a fost victima în acest incident, fiind lovită cu pumnul de către elev. Mai mult, cadrul didactic a mers şi la o examinare computer tomograf, care arată că a suferit o fractură de stern şi are trei coaste rupte. 

O anchetă este în desfăşurare şi la Poliţia Municipiului Baia Mare a deschis, care a deschis dosar penal, urmând să dispună măsuri legale.

Incendiu devastator în Italia. Unul dintre cele mai vechi poduri din Roma a fost distrus
Articolul anterior
Caz neobișnuit în capitală. Un șofer de troleibuz, împins de taxatoare în vehicul
Articolul următor
Alte articole interesante