Programul manifestărilor culturale dedicate Zilei Independenței

Programul manifestărilor culturale dedicate Zilei Independenței, care vor avea loc în diferite locații ale Capitalei.

Programul începe cu tradiţionalele depuneri de flori.

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică a decis că parada militară se va desfășura cu condiția că toți participanții din cadrul subdiviziunilor implicate să fie vaccinați împotriva COVID-19.

CNESP recomandă organizarea tuturor manifestărilor cultural-artistice dedicate Independenței R. Moldova cu program redus – nu mai târziu de ora 17.00, în toate localitățile, cu respectarea distanței fizice de minim un metru și purtarea măștilor de protecție de către spectatori.

Şi Primăria municipiului Chișinău informează că autoritățile administrației publice locale au prevăzut un amplu program de acțiuni și manifestări cultural-artistice dedicate aniversării a 30-a de la proclamarea independenței Republicii Moldova, scrie deschide.md. Astfel, începând cu ora 09:00, în cadrul școlilor de artă din subordinea Direcției Cultură, vor fi organizate un șir de vernisaje și expoziții de carte și de artă plastică, în format online precum și activități cultural-artistice tematice în sectoarele orașului.

La mulţi ani, Moldova!
Articolul anterior
Mărturii şi imagini şocante de la locul tragicului accident de la Lozova
Articolul următor