Protest în satul Elizaveta. Oamenii au blocat drumul

Mai mulți locuitori din satul Elizaveta, mun. Bălți au ieșit, în această dimineață, la o acțiune de protest. Oamenii cer socoteală procurorului în gestiunea căruia se află dosarul tânărului de 23 de ani împușcat mortal de un carabinier în data de 13 ianuarie.

separator

Ei sunt nemulțumiți de pedeapsa pe care o solicită procuratura, de la 10 la 15 ani de închisoare, pentru subofițerul Inspectoratului General de Carabinieri care ar fi comis crima.

Potrivit corespondentului nordnews.md în teritoriu, localnicii au blocat traseul care trece prin sat. Poliția a anunțat că procurorul va veni la fața locului. Tânărul de 23 de ani, omorât la Bălți în Ajun de Sfântul Vasile a fost petrecut ieri pe ultimul drum. Să-și ia rămas bun de la Simion Botnari au venit nu doar rudele și prietenii, dar și consătenii, care sunt solidari cu tragedia familiei Botnari din satul Elizaveta. Pentru că nu era căsătorit, tânărul a fost îmbrăcat în costum de mire, iar prietenii i-au fost vornicei. Poți vedea reportajul video aici.

,,Cristinuța” a renunțat la imaginile ,,sexy” și promovează modul sănătos de viață
Articolul anterior
Un bulevard din Chișinău, în numele lui Ștefan Petrache! Semnează solicitarea aici!
Articolul următor
Alte articole interesante